Now Reading
«Їх залякали»: Маша Єфросиніна – про артистів, які замовчують війну в Україні

«Їх залякали»: Маша Єфросиніна – про артистів, які замовчують війну в Україні

«Їх залякали»: Маша Єфросиніна – про артистів, які замовчують війну в Україні

Теледіва дала невелике інтерв’ю

 

Українська телеведуча, почесний посол ООН з питань народонаселення Маша Єфросиніна, яка нині займається благодійністю на підтримку українського народу, виступила у прямому ефірі національного телемарафону.

У ньому теледіва розповіла, що їй пишуть артисти, які наполегливо мовчать про повномасштабне вторгнення РФ на територію України.

За словами Єфросиніної, вони зайняли таку позицію через постійні погрози на свою адресу. Їх залякують розправою близьких та тюремним ув’язненням. Маша не стала називати імена цих артистів. При цьому вона зазначила, що це дуже відомі люди.

«Я отримую приватні повідомлення від тих, хто поїхав, і хто мовчить. Я не зможу назвати їхні імена, це досить відомі імена. Імена тих людей, які поїхали. Їх залякали тим, якщо вони хоча б рота відкриють, не виживуть їхні близькі, а їх посадять до в’язниці. Вони дуже просять не говорити їхніх імен. Вчора мені сказав один дуже відомий артист: «У вас життя зупинилося, а у нас закінчилося». Я гадаю, що це красномовно. Але вимушена зізнатися, що таких повідомлень не багато, їх одинці», – розповіла Єфросиніна в ефірі телемарафону.

«Їх залякали»: Маша Єфросиніна – про артистів, які замовчують війну в Україні

А ось сама Маша з перших днів війни в Україні активно висловлює свою громадянську позицію. Телеведуча неодноразово зверталася до росіян із проханням зупинити путінські дії, виходити на антивоєнні мітинги та не вірити кремлівській пропаганді.

Як зазначає Маша, росіяни стежать за її публікаціями.

«Кількість показів мого відео налічує 60-80 мільйонів переглядів за сім днів. Це доводить, що всі вони бачать і чують. Вони всі досить залякані, бояться», – резюмувала Маша.

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos