Now Reading
У фіналі «Міс Всесвіт»-2023 Ангеліна Усанова представить Україну в сукні від FROLOV  

У фіналі «Міс Всесвіт»-2023 Ангеліна Усанова представить Україну в сукні від FROLOV  

У фіналі «Міс Всесвіт»-2023 Ангеліна Усанова представить Україну в сукні від FROLOV  

Для української моделі на конкурс було підготовлено 49 образів

Представниця України на конкурсі краси «Міс Всесвіт» Ангеліна Усанова презентувала вечірні сукні та наряди. 26-річна модель привезла до Сан-Сальвадору 8 валіз з одягом від українських дизайнерів загальною вагою понад 170 кг. Серед них вбрання від FROLOV, A.M.G. Brand, TTSWTRS, BALYKINA.

Загалом для міжнародного конкурсу українська команда стилістів підготувала 49 луків.

Головний наряд Усанової, в якому модель представить Україну в фіналі, був створений українським брендом FROLOV.  Це вечірня сукня, в котрій дизайнер відтворив зоряне небо. Зірки на вбранні вишиті кристалами, ними також інкрустовано рукавички, створені в доповнення образу.

У фіналі «Міс Всесвіт»-2023 Ангеліна Усанова представить Україну в сукні від FROLOV  За словами модельєра Івана Фролова, розташування кожної зірки і їхні сплетіння на сукні відповідають реальним сузір’ям, які можна спостерігати в нічному небі України.

«Нашим рішенням було уникнути чорного кольору Космосу, додавши образу більше світла і надії. Тому основою ми обрали темно-блакитний відтінок небес, що зливається з кольором планети Земля», – розповів ідею сукні засновник бренду FROLOV.

Читать также
У фіналі «Міс Всесвіт»-2023 Ангеліна Усанова представить Україну в сукні від FROLOV  

У фіналі «Міс Всесвіт»-2023 Ангеліна Усанова представить Україну в сукні від FROLOV  Ще одна вечірня сценічна сукня називається «Phoenix rising» – «Відродження». Її створила дизайнерка з Нідерландів Iris Van Herpen, творіння якої обирали Бейонсе, Наомі Кемпбелл, Кара Делевінь, Тільда Суінтон, Ріта Ора та інші. Сукня для Ангеліни Усанової уособлює хоробрість та вшановує жіноче право на красу.

У фіналі «Міс Всесвіт»-2023 Ангеліна Усанова представить Україну в сукні від FROLOV  Нагадаємо, 16 листопада відбудеться конкурс національних костюмів. А в ніч з 18 на 19 листопада пройде фінал.

5 2 votes
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos