Now Reading
10 музичних новинок тижня від Dantes, Tayanna та інших артистів

10 музичних новинок тижня від Dantes, Tayanna та інших артистів

10 музичних новинок тижня від Dantes, Tayanna та інших артистів

 Оновлюймо плейлист на вихідні!

 

Українські артисти порадували шанувальників черговою порцією музичних прем’єр.

Редакція Insider.ua зібрала найцікавіші новинки від представників вітчизняного шоу-бізнесу, серед яких треки і від популярних виконавців, і від початківців, які однозначно варті уваги. Тож сміливо оновлюйте свої плейлисти.

10 музичних новинок тижня від Dantes, Tayanna та інших артистів

Dantes — «Дура»

Зухвалу композицію з провокативною назвою «Дура» випустив співак Володимир Дантес. Цим треком артист звернувся до дівчат припинити толерувати  токсичні стосунки й романтизувати насилля, адже агресія та грубощі з боку чоловіків не є проявами палкого кохання.

«Дура — це заклик до усіх жінок усвідомити свою цінність та розірвати коло приниження, що залишає відбиток у їхній свідомості. Це пісня про те, що здорові стосунки дарують радість й тепло, а токсичні натомість завдають нових ран та деруть старі шрами», — наголосив Дантес.

TAYANNA і Марія Колеснік — «Дорослі малі»

Співачка  та сонграйтерка TAYANNA представила дует із маленькою артисткою Марією Колесник. Пісня «Дорослі малі» розповідає про те, що час спливає дуже швидко та залишає після себе тільки спогади.

В основу кліпу покладено реальну історію з життя TAYANNA, яка виростала поруч із матір’ю, що працювала швачкою-мотористкою на фабриці.

TVORCHI — Shine

Гурт TVORCHI презентував композицію та футуристичний кліп під назвою Shine. Пісня стала першим синглом з нового альбому  Planet X, вихід якого заплановано на 13 вересня.

«Пісня Shine — це перший епізод з нашої Planet X, яким ми ділимося зі слухачами. Кожна з пісень нашого нового альбому відтворює певні почуття, з тих, які ми пережили за останні три роки. Shine — про сяйво всередині нас, що показує дорогу, коли навколо темно», — поділилися TVORCHI.

Разом із прем’єрою синглу гурт відкрив трек-лист майбутнього альбому. До лонгплею увійде 14 треків, три з яких — фіти з українськими артистами: The HARDKISS, Klavdia Petrivna та The Maneken.

CHEEV — «Таро»

Співак CHEEV випустив пісню та атмосферний кліп «Таро». За словами артиста, тільки людина відповідає за свій шлях, і жодні таро чи гороскопи не в змозі впливати на її долю і вибір.

«Тема таро і гороскопів — це символ способу дізнатися своє майбутнє, ніби на нього не можна ніяк вплинути. Але пісня відповідає, що ліпше довіряти своїм почуттям, бо ми самі знаємо себе набагато краще і можемо розповісти значно більше, ніж зірки», — прокоментував виконавець.

KHAYAT — I will

KHAYAT показав нову роботу під назвою I will, яка закликає людей проживати момент тут і зараз та генерувати любов, навіть коли це здається неможливим. За словами артиста, композиція створена у легкому стилі, щоби передати літній вайб і «мотивувати людей брати від життя  максимум, якими би складними часи не були».

Разом з цим виконавець також анонсував вихід свого альбому «Контрасти», реліз якого заплановано на квітень 2025 року.

Нікіта Кісельов — «Липа»

Новий трек вийшов у автора хіта «Романтично» Нікіти Кісельова. Пісня під назвою «Липа» стала відображенням настрою артиста й розповідає про почуття закоханості під час затишних літніх вечорів.

Окрім цього, співак виступив режисером кліпу для цієї композиції, в якому одну з ролей віддав своїй мамі.

«Коли моя мама бере участь у зйомках моїх кліпів, це більше про задоволення, ніж про роботу. Для неї це вже не перший досвід, адже її можна побачити в кліпі на пісню «Романтично». У відеороботі на «Липу» мама зіграла стильну тенісистку. Я щасливий працювати з найріднішими людьми, хоча й відчуваю неабияку відповідальність», — поділився артист.

М’ята та Asya Protsiv — «Любіть життя» 

До Дня захисту дітей співачка М’ята та юна виконавиця Asya Protsiv випустили спільну пісню «Любіть життя».  Композиція закликає кожного тішититися життєвими дрібничками, які й створюють незабутні моменти у нашому житті. Окрім цього, трек просить берегти свою внутрішню дитину.

«Ніколи не потрібно боятися повернутися в дитинство. Тому що дитинство — це перші почуття, перші досвіди та радощі. Ця пісня поєднує дорослих і дітей: вони такі різні й такі водночас однакові», — прокоментувала Мʼята.

Читать также
10 музичних новинок тижня від Dantes, Tayanna та інших артистів

VAHA — «З Нею Кайф»

Автор та виконавець хітів  «Саме ти» та «Не Зупиняйте Музику» VAHA презентував свою нову роботу — сингл під назвою «З Нею Кайф». Артист адресував пісню жіноцтву, адже переконаний, що кожна представниця прекрасної статі є неповторною.

«Пісня присвячена особливій, а особлива кожна з вас», — наголосив VAHA.

З композицією співак показав також і відеороботу, головну роль в якій зіграла блогерка та учасниця «МастерШеф» Юлія Шолудько.

LESAN «Дівчинко, привіт»

З нагоди цьогорічних останніх дзвоників, коли багато випускників попрощалися зі школою, артист лейблу Papa Music LESAN опублікував трек «Дівчинко, привіт».

Сингл присвячений всім випускникам і є символом прощання з дитинством та початком нового етапу в житті кожного школяра.

«Я помітив, що у нас немає так званого гімну випускних — пісні, з якою буде асоціюватися цей чарівний вечір кожного школяра. Саме тому я вирішив подарувати цю пісню кожному, хто сьогодні прощається зі школою», — розповів LESAN.

Uliana Royce «Серце у сейфі»

Уляна Ройс презентувала трек «Серце у сейфі», який створила в період трансформації після розставання з бойфрендом.

«Нехай ваше серце завжди буде в сейфі для людей, які не цінують, не поважають і не приймають вас цілком та повністю. Залиште його для тих, хто підбере ключ до нього і поруч з ким ви будете почуватися особливою», прокоментувала співачка.

У кліпі артистки одну з головних ролей зіграв відомий український танцюрист Нікіта Шаповал.

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos