Now Reading
Дженніфер Еністон випустила свою першу книжку

Дженніфер Еністон випустила свою першу книжку

Дженніфер Еністон випустила свою першу книжку

Про свого песика

 

Зірка культового серіалу «Друзі» 55-річна Дженніфер Еністон за свою багаторічну кар’єру встигла багато: від головних ролей у кіно до створення власного бренду з догляду за волоссям. Але цього року вона взяла новий рівень і уперше випустила власну книжку, головним героєм якої став її чотирилапий друг.

Днями голлівудська зірка опублікувала у Instagram кумедне анімаційне відео, на якому вона позує на кухні з новою книжкою під назвою «Клайдео насолоджується життям». Ілюстрація песика займає центральне місце на обкладинці, а в кліпі, поруч із Дженніфер, він теж з’являється у вигляді анімації.

«Великі новини від цього маленького хлопця. Я така рада допомогти Клайдео анонсувати його першу книжку. Оформіть попереднє замовлення прямо зараз», — написала Еністон у дописі.

 

Книжку опублікує видавництво Harper Collins, вона з’явиться на полицях книгарень 1 жовтня 2024 року.

«Світова суперзірка Дженніфер Еністон представляє веселу книжку з картинками про самопізнання і впевненість у собі, у головній ролі її собака Клайдео, що любить попоїсти! Усі в сім’ї Клайдів знають, що вони роблять, окрім Клайдео. Клайдео не любить серфінгу, як його дядько. Він не захоплюється малюванням із зав’язаними очима, як його двоюрідний брат. І він міг би намагатися розкопувати кістки динозаврів, як його тітка, але це, напевно, не його справа. Клайдео пробує все, що може придумати, але, здається, ніщо не змушує його очі сяяти від щастя. Чи зможе Клайдео колись знайти те, що він любить робити найбільше? Дізнайтеся з цієї цікавої та зворушливої ​​історії, яку вам розповість акторка, продюсерка та підприємиця Дженніфер Еністон», — йдеться у синопсисі.

Читать также
Дженніфер Еністон випустила свою першу книжку

Дженніфер Еністон випустила свою першу книжку

Нагадаємо, Дженніфер — власниця собаки Клайда, а також двох інших песиків: Софі та лорда Честерфілда. Вона активно допомагає іншим собакам і часто ділиться у соціальних мережах постами, в яких закликає людей взяти хвостатих із притулку. Цього року Еністон отримала спеціальну нагороду від зоозахисної організації PETA під назвою «Я з вами в галузі захисту тварин».

Фото: Instagram @jenniferaniston

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos