Now Reading
Чоловіча футболка – моделі, які мають бути у твоєму гардеробі

Чоловіча футболка – моделі, які мають бути у твоєму гардеробі

Чоловіча футболка – моделі, які мають бути у твоєму гардеробі

На які моделі варто звернути увагу цього сезону

 

Трикотажні футболки вже давно стали одним із найпопулярніших елементів одягу та невіддільною частиною чоловічих образів – і повсякденних, і для особливих випадків.

Базова футболка може відрізнятися за кроєм, матеріаламм та стилем. Кежуал, спорт-шик, вінтаж, преппі – ти можеш виглядати по-різному, маючи футболки від найвідоміших світових брендів чи масмаркету.

Чоловіча футболка – моделі, які мають бути у твоєму гардеробі

 

Актуальні моделі футболок – яку вибрати?

Класична. Зазвичай має округлу горловину, короткий рукав. Приталений силует стане відмінною базою для образу – під сорочку, піджак або джинсову куртку.

Також таку футболку можна носити як самостійний елемент із джинсами, чинонсами або актуальними вільними шортами.

Оверсайз. Вільний крій забезпечує максимальну свободу рухів та приховує недоліки на талії та стегнах.

Чоловіча футболка – моделі, які мають бути у твоєму гардеробі

Футболка чудово поєднується з практично усіма типами штанів та джинсами. У такому образі можна сміливо йти на роботу, прогулянку або вечірку.

З клиноподібною горловиною. Цей крій дає змогу виглядати брутальніше і посилити маскулінність образу. Футболка з V-подібним вирізом увиразнює риси обличчя, робить їх чіткішими, різкішими та візуально витягує силует.

Реглан. Назва походить від однойменного виду крою рукава, що починається від горловини, утворюючи косий шов на ключиці та спинці. Така модель здатна візуально зменшити плечовий пояс, урівноважуючи силует у поєднанні з джогерами та скіні.

На окрему увагу заслуговує футболка поло – одна з фавориток модних чоловічих колекцій.

 

Футболка поло – з чим її носити?

Модель з відкладним коміром і невеликою планкою, що застібається на ґудзики, є незмінним атрибутом стилю спорт-кежуал. Такий аутфіт одразу стає більш вишуканим та елегантним. І це не дивно, адже сорочка поло прийшла до нас зі шляхетних видів спорту: гольфу, тенісу і, звичайно ж, кінного поло.

 

Як правильно поєднувати футболку з іншими речами гардероба:

Класична комбінація – джинси плюс поло ніколи не вийде з моди. Трикотажну сорочку можна комбінувати з будь-якими джинсами, але найкраще вона виглядає заправленою з відповідним ременем.

Чоловіча футболка – моделі, які мають бути у твоєму гардеробі

● Преппі – чиноси плюс поло, доповнені лоферами чи оксфордами. Посилити консервативність можна, додавши іміджеві окуляри та кепі.

Кежуал – вільна або приталена куртка з деніму, джинсові шорти, капрі або будь-які інші джинси.

Смарт-кежуал. Якщо замість деніма вибрати піджак або блейзер, вийде універсальний образ для роботи. У такому разі поло слід носити з розстебнутим верхнім ґудзиком.

Для відпочинку найкраще підійде образ із шортами, саксами та лляними штанами. Додати комфорту можна за допомогою взуття: сандалів, мокасинів або топсайдерів.

 

Які кольори футболок сьогодні у тренді?

Правильно підібраний відтінок може вдосконалити весь образ, зробивши його виразним та модним.

Чоловіча футболка – моделі, які мають бути у твоєму гардеробі

Білий. Різноманітні відтінки білого кольору буквально заполонили подіуми, демонструючи свіжість повсякденних образів для чоловіків.

Білий чудово поєднується з усіма кольорами в одязі та виграшно виглядає на контрасті з червоним, чорним та синім. Вони, до речі, теж на піку популярності.

Неонові кольори. Стануть яскравим акцентом та додадуть бадьорості лаконічному образу у світлих пастельних тонах.

● Футболки з написами та малюнками – маст-хев модного чоловічого аутфіту: чоловічі футболки з логотипом бренду, з дрібними та великими принтами, з іронічними малюнками від руки, фотодруком та багато іншого.

Як запевняють стилісти – футболок багато не буває! Велика колекція представлена в інтернет-магазині MODIVO, де кожен обов’язково знайде відповідні моделі для свого гардероба.

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
2
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos