Now Reading
Меган Маркл та принц Гаррі на церемонії ESPY Awards

Меган Маркл та принц Гаррі на церемонії ESPY Awards

Меган Маркл та принц Гаррі на церемонії ESPY Awards

Вихід у чорно-білих тонах

 

Напередодні у Лос-Анджелесі відбулася щорічна церемонія ESPY Awards, яка відзначає провідних спортсменів попереднього року.

Одним із лауреатів премії став принц Гаррі. Його нагородили за створення Invictus Games – змагань для військовослужбовців та ветеранів, які зазнали поранень чи травм на службі.

На захід Гаррі прибув у компанії своєї дружини Меган Маркл. Для церемонії вона вибрала розкішну білу сукню Oscar de la Renta. Свій вечірній образ Меган доповнила чорними босоніжками Celine та каблучкою Rodi. Принц Гаррі гармонійно виглядав поруч із дружиною у чорному костюмі, білій сорочці та класичних туфлях.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Meghan and Harry (@_meghanandharry_)

Ведучою заходу була давня подруга Меган, легенда тенісу Серена Вільямс. Свою вступну промову вона почала зі слів:

«Мені досить часто вдається опинитися в одній кімнаті з королівськими особами, і сьогоднішній вечір не став винятком. Принц Гаррі та Меган тут. Привітаємо їх. Але, будь ласка, Гаррі, Меган, постарайтеся не дихати надто часто. Бо це моя ніч, і я не хочу, аби її затьмарювали звинувачення, ніби ви забираєте надто багато кисню, добре?».

До речі, нагорода, яку вручили Гаррі цього вечора, названа на честь покійного гравця Arizona Cardinals і солдата армії Пета Тіллмана, який загинув в Афганістані 2004 року. Дехто, зокрема мати Тіллмана, висловлювали сумніви щодо того, чи гідний Гаррі такої честі.

«Я шокована тим, що вони обрали для вручення нагороди таку суперечливу особистість, що викликає розбіжності», – зазначила вона в інтерв’ю Daily Mail.

Фото обкладинки: @tignanello_duchess

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos