Now Reading
Христині Соловій загрожує штраф за лайку на сцені

Христині Соловій загрожує штраф за лайку на сцені

Христині Соловій загрожує штраф за лайку на сцені

Склали адмінпротокол

 

Українська співачка Христина Соловій втрапила в скандал артистці загрожує штраф або навіть громадські роботи.  Йдеться про те, що виконавиця не втрималася від нецензурної лексики під час свого виступу у Чорноморську. Соловій прямо зі сцени вилаялася стосовно колишньої назви міста  Іллічівськ.

«А скажіть, будь ласка, — тільки пообіцяйте, що ніхто зараз не буде ображатися, я з добром — як називалося ваше місто до того, як його перейменували? Що, вам це подобалося? Повна х*йня», — вигукнула Соловій у мікрофон.

Після цього до співачки звернулися правоохоронні органи, повідомивши, що на неї поскаржилися деякі відвідувачі концерту за вживання нецензурних слів, тому на артистку був накладений адміністративний протокол за ст. 173 КУпАП – дрібне хуліганство.

«Пролунав, на жаль, мат зі сцени, без дисклеймера. Позиція нашого фестивалю полягає в тому, що ми не проти обсценної лексики, але потрібно перед виступом про це говорити, попереджати відвідувачів: «Шановні, сьогодні я буду матюкатись. Якщо є діти, і ви не хочете, щоб вони чули мат, то, будь ласка, виведіть їх», – прокоментував інцидент менеджер фестивалю «Виделка fest», де виступала Христина, Сергій Гнезділов.

Христині Соловій загрожує штраф за лайку на сцені

Читать также
Христині Соловій загрожує штраф за лайку на сцені

Тепер Соловій загрожує штраф або громадські чи виправні роботи з відрахуванням 20% заробітку, або 15 діб адмінарешту, – передає hromadske.

Не забарилася й реакція головної героїні скандальної історії. Співачка з гумором прокоментувала ситуацію у соцмережі Х: «Куплю або прийму в подарунок примірник української обсценної лексики. Ніде не можу знайти, розкупили матюкливі українці».

Фото: @soloviyka

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos