Now Reading
Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

Покази відбудуться з 1 по 4 вересня

 

Вперше після початку повномасштабного російського вторгнення Ukrainian Fashion Week повертається в Україну, демонструючи стійкість і віру. Українські дизайнери продовжують творити, незважаючи на руйнування, що несе російська війна. Заради підтримки української fashion-індустрії та посилення голосу України у світі команда Ukrainian Fashion Week проводить 55-й сезон з 1 по 4 вересня у Києві.

«Ракетні атаки, сирени повітряної тривоги, відключення електроенергії — це щоденні виклики, з якими живе наша країна. Але попри все це, попри біль і втрати, відданість нашій справі залишається непохитною. Майже 50 українських брендів підтримали наше рішення провести цей сезон в Україні. Ми високо цінуємо солідарність глобальної індустрії моди, яка допомогла нам вистояти у ці складні часи. Об’єднавшись, українські дизайнери та Ukrainian Fashion Week разом пройшли складні два з половиною роки повномасштабної війни, представляючи Україну в усьому світі та зберігаючи нашу індустрію під час чотирьох International seasons у межах Ініціативи Support Ukrainian Fashion. Сьогодні ми демонструємо світові нашу творчу силу і мужність, повертаючи Ukrainian Fashion Week до Києва», — коментує Ірина Данилевська, співзасновниця та CEO Ukrainian Fashion Week.

Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

Благодійність

Спільною благодійною ініціативою всіх учасників Ukrainian Fashion Week SS25 стане збір коштів на обладнання для паліативного відділення ветеранів у Реабілітаційній клініці Святенко (с. Циблі, Київська область). Гості UFW зможуть долучитися до збору, зробивши донат за QR-кодом, розташованим на локаціях подій.

Простір про виклики воєнної доби

Емоційним віддзеркаленням нової реальності стане спеціальний простір на основній локації UFW SS25. Інсталяція представить образи українських модних брендів, які втілили творчу рефлексію дизайнерів на виклики нашої воєнної доби. Особливою складовою спеціального простору стане портретна галерея наших колег, які залишили мирні професії в індустрії та пішли на фронт.

Співпраця з Kyiv Design Week

«Ми сподіваємося відкрити новий вимір дизайну та закликати всіх відчути його формотворчу силу. Дві великі інституції демонструють, що таке єднання дії. Об’єднуючись, Kyiv Design Week та Ukrainian Fashion Week створюють широку платформу для роздумів і творчої взаємодії, аби розпочати діалог представників креативної сфери», — коментують куратори Kyiv Design Week Анастасія Білецька та Ярослав Белінський.

Виставка політичних прикрас Brave to Live

У межах офіційної Програми Ukrainian Fashion Week SS25 1 вересня у книгарні «Сенс на Хрещатику» відкриється перша в Україні виставка політичних прикрас Brave to Live. Цей проєкт української ювелірної спільноти LANKA присвячений людській стійкості перед обличчям війни. Виставка побувала на Munich Jewelry Week та Lisbon Jewelry Biennial. Тепер, у розширеному форматі, вона стане частиною Ukrainian Fashion Week і триватиме з 1 до 4 вересня.

Освітня платформа Schooll of Art x Craft

Цього сезону в межах Ukrainian Fashion Week працюватиме відкрита освітня платформа Schooll of Art x Craft, яка відбудеться за підтримки технологічного партнера — компанії Lenovo. Присвячена викликам, з якими стикається українська мода та українська культура під час війни, ця подія, що відбудеться 3 вересня, збере вітчизняних та міжнародних експертів, а також фахівців фешн-індустрії для обговорення питань збереження та популяризації нашої культурної спадщини.

Новий формат — trade show

Читать также
Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

У програмі Ukrainian Fashion Week SS25 зʼявиться новий формат — trade show, у якому цього сезону візьмуть участь 15 українських брендів одягу та аксесуарів. Відтепер trade show стане постійним форматом Ukrainian Fashion Week і буде розширювати кількість запрошених брендів.

Аліна Качоровська — співзасновниця і CEO холдингу Kacho Group та креативна директорка бренду Kachorovska — ініціювала появу цього формату у просторі Ukrainian Fashion Week. І зараз команда Ukrainian Fashion Week та команда Kachorovska спільно опікуються запрошенням українських баєрів на UFW SS25.

Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

Знову в Києві: Ukrainian Fashion Week оголосив програму 55-го сезону

Партнерами Ukrainian Fashion Week сезону єднання стали:

MINI Україна — ексклюзивний автомобільний партнер;
KRONENBOURG — спонсор;
PERWOLL — офіційний партнер;
SOVA — офіційний партнер;
VODA UA — офіційний партнер;
LENOVO — технологічний партнер;
EXTRA LIFE — офіційний партнер;
TAFT — beauty-партнер;
ПУМБ — презентація соціального проєкту «Ми однієї крові»;
WATSONS — партнер backstage;
11 MIRRORS — партнер благодійної програми UFW SS25;
NAM&BAO — партнер;
Nelly De Vuyst® — партнер;
ЯНКО продакшн – технічний супровід UFW.

Фото:  UFW

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos