Now Reading
Dolce&Gabbana випустили парфум для тварин

Dolce&Gabbana випустили парфум для тварин

Dolce&Gabbana випустили парфум для тварин

Потіште свого домашнього улюбленця!

 

Італійський бренд Dolce&Gabbana випустив свій перший парфум для тварин  — DG Fefé. Аромат отримав назву на честь пса Доменіко Дольче  — Фефе.

Новинку розробила Емілі Копперман, якій вдалося створити гармонійне поєднання з теплих та іскристих нот іланг-ілангу, свіжого та чистого аромату мускусу та деревних відлунь сандала. У складі Fefe немає спирту, тому творці стверджують, що він не завдасть шкоди шкірі та очам домашнього улюбленця, але гарантує повне звільнення від неприємних запахів.

Dolce&Gabbana випустили парфум для тварин

Продукт був схвалений за протоколом Safe Pet Cosmetics  — єдиним документом, який регулює процес створення та сертифікації косметики для тварин за тими ж правилами, що й для людей.

На офіційному сайті бренду сказано, що парфуми схвалюють не лише ветеринари. У Dolce&Gabbana провели тестування, яке показало, що 100% собак добре сприйняли цей аромат. Крім того, 90% власників назвали парфум стійким та підтвердили, що він тримається протягом усього дня.

 

Творці радять дотримуватися нехитрих правил використання парфумів. Так, їх слід спочатку нанести на руки або щітку, а потім помасажувати або розчесати шерсть собаки чи кішки. Fefé також можна наносити безпосередньо на тіло тваринки, уникаючи області носа.

Читать также
Dolce&Gabbana випустили парфум для тварин

Аромат продається в стильному флаконі з зеленого лакованого скла, який увінчаний ковпачком із червоного металу. А на корпусі слоїка красується позолочена емблема у вигляді відбитка собачої лапки.

Dolce&Gabbana випустили парфум для тварин

Парфуми представлені у двох об’ємах, до кожного з них у подарунок йде ексклюзивний нашийник із медальйоном Dolce&Gabbana, який можна за бажанням персоналізувати. Вартість цього набору складає 99 євро  — понад 4 тисячі гривень.

Фото: Dolce&Gabbana

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos