Now Reading
«Сімейний вечір»: Наталія Могилевська відсвяткувала день народження

«Сімейний вечір»: Наталія Могилевська відсвяткувала день народження

«Сімейний вечір»: Наталія Могилевська відсвяткувала день народження

Здійснила мрію доньки

 

Напередодні українська співачка Наталія Могилевська відсвяткувала 49-річчя. У свій день народження народна артистка України не лише приймала вітання і подарунки, а й сама вирішила порадувати презентами свою родину.

Так, іменинниця поділилася, що справдила ще одну мрію своєї молодшої названої донечки Софії  подарувала 4-річній дівчинці дитячий електромобіль.

«Ніколи не думала, що в свій день народження радітиму подарункам дітям більше, ніж своїм. Тому вирішила їм теж зробити свято. Уже два роки Соня мріє про машину, але вона була замаленькою, щоб її пускати за кермо справжнього дитячого електромобіля. Зараз я вже не хвилююся за неї, адже знаю, що вона багато чого вміє і впорається сама з кермуванням цієї справжньої великої для неї машини, яку вона зараз паркує поруч із татовою», поділилася Наталія відео в Instagram, на якому разом із дочками тестує новеньку автівку Софії.

Окрім цього, виконавиця, яка щедро ділиться з підписниками у соцмережі моментами свого життя, показала, що відсвяткувала свій день народження у сімейному колі разом з друзями, які, за словами Могилевської, понад 2 роки тримали звістку про поповнення у родині співачки у таємниці:

«Це надзвичайний сімейний вечір! Ми вирішили відсвяткувати мій день тихо, сім’єю, на нашій затишній терасі. Тато готував м’ясо, діти дарували мамі сюрпризи, а мама їм подарунки у відповідь.  І також близьке коло теплих друзів, які, на відміну від всієї країни, знали про мою сімʼю вже два роки і нікому про це не розповіли».

Водночас артистка похизувалася, що в день народження здійснилась і її маленька мрія: Наталія отримала у подарунок морозильну камеру в авто.

Фото: @nataliya_mogilevskaya

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos