Now Reading
Лєра Мандзюк і Саша Чемеров презентували спільний трек «Франкор»

Лєра Мандзюк і Саша Чемеров презентували спільний трек «Франкор»

Лєра Мандзюк і Саша Чемеров презентували спільний трек «Франкор»

Діалог митців

 

Саша Чемеров, відомий український музикант, продюсер, сонграйтер і фронтмен гуртів «Димна Суміш» та «The Gitas», презентував свій новий EP під назвою «Біполярник». Цей альбом — своєрідна музична мозаїка, в якій кожний трек має свій унікальний стиль і атмосферу. Тут ви знайдете композиції різних жанрів: від романтичних балад до важких рок-треків і гранжу.

«Останні роки мене кидає від манії до депресії, пригнічення змінює ейфорія, бурхлива діяльність закінчується тривожністю. Дуальність життя, скажете ви… Біполярка — моя відповідь…і цю відповідь я вклав в свій новий міні альбом «Біполярник», — поділився в своїх соцмережах Саша.

Першим слухачі почують трек «Франкор» на вірш Івана Франка про сильні почуття. Саша Чемеров вибрав саме ці рядки через їх глибокий зміст та сенси, заплутуючи слухача, не даючи відповіді, що це — кохання чи любов, жага до високої мети чи егоїзм… Кожен почує щось своє.

Лєра Мандзюк і Саша Чемеров презентували спільний трек «Франкор»

«Я багато читав віршів Франка, але цей зайшов найбільше. Він написав про мрію, яка для нього була більшою за кохання. Це викликає безліч питань: чи це про кохання, чи про жагу до людини, до мрії, до Бога?» — коментує автор.

Цікаво, що з легкої руки Чемерова в пісні «взяла участь» і Леся Українка. Її рядки вдало вплелися в текст, створюючи діалог поетів. «Заговорила» Леся вустами відомої стендап-комікеси Лєри Мандзюк.

«Я змогла відчути слова. Цей вірш схожий на мене, бо я жодного разу одразу не признавался, коли була закохана. Це слова жінки, яка не може голосно сказати «Я тебе кохаю», але її рухи, міміка і поведінка про це говорить. Вона мовить про це не словами. І це дуже схоже на мене», — ділиться своїми враженнями від роботи Лєра.

Читать также
Лєра Мандзюк і Саша Чемеров презентували спільний трек «Франкор»

Таким чином, через творчість Чемерова відбувся своєрідний діалог Франка і Українки в нашому часі.

Решта треків EP «Біполярник» зʼявлятимуться поступово до кінця листопада, але прихильники творчості Чемерова вже можуть побачити їхні назви та послідовність.

Фото: пресслужба артистів

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos