Now Reading
Кріштіану Роналду відкрив свій канал на YouTube

Кріштіану Роналду відкрив свій канал на YouTube

Кріштіану Роналду відкрив свій канал на YouTube

На ньому вже 15,3 млн фоловерів 

 

Португальська зірка світового спорту Кріштіану Роналду продовжує дивувати своїх шанувальників не лише на футбольному полі, а й у світі соціальних мереж. 22 серпня лідер футбольної команди «Аль-Наср» та португальської збірної відкрив свій власний YouTube-канал під назвою Ur Ronaldo, який буквально підірвав інтернет, набравши понад мільйон підписників всього за 90 хвилин. Такого на YouTube раніше не вдавалося нікому. На момент цієї публікації на спортсмена вже підписалися 15,3 млн користувачів.

На каналі можна знайти 12 коротких відео та перший подкаст, де Кріштіану спілкується зі своєю дружиною Джорджиною Родрігес. Але це лише початок — Роналду та його команда планують активно розвивати канал. Футболіст збирається ділитися своїми секретами спортивного харчування, давати поради щодо тренувань та показувати своє розкішне життя за межами футбольних матчів.

Читать также
Кріштіану Роналду відкрив свій канал на YouTube

Для Роналду це не перший рекорд у світі соціальних мереж — він уже є найпопулярнішою людиною у Instagram та X (колишній Twitter). Тепер Кріштіану готовий підкорити YouTube, пропонуючи своїм фанатам унікальний контент, який неможливо пропустити.

Фото: Instagram @cristiano

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos