Now Reading
Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Робота дівчат у редакції INSIDER.UA – це втілення вислову «встигнути все і всюди», власне, як і багатьох активних українок сьогодні. У такому шаленому ритмі досить складно системно викроювати час для якісного оновлення тіла й обличчя.

“Складно, але можливо,” – запевнила нас Тетяна Левенець, власниця Центру естетичної й антивікової медицини CPG. І запросила на процедури, які діють не поверхнево, задля зовнішньго ефекту, а комплексно, покращуючи стан організму загалом, щедрим бонусом підправляючи контури тіла, позбавляючи його набряків, підвищуючи тонус шкіри та ін.  

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center
CPG Center приймає пацієнтів уже 6 років.

У Центрі естетичної та антивікової медицини CPG пропагують комплексний підхід до розв’язання естетичних проблем і антиейдж завдань. Зокрема, детоксикація організму, ін’єкційні методики омолодження, апаратні процедури для обличчя й тіла, естетична гінекологія, за потреби – консультація кваліфікованого психолога, і не тільки.

 

Які процедури тестувала редакція INSIDER.UA

Пресотерапія – апаратний масаж у спеціально розробленому костюмі, що надувається повітрям із певною послідовністю, спричиняючи тиск на відповідні ділянки. Це потужна лімфодренажна методика, яка активізує рух лімфи судинами, сприяє виведенню зайвої рідини, токсинів і шлаків з організму. Один із найдієвіших, безболісних та неінвазивних методів. За словами спеціалістів, уже після кількох сеансів нерівності шкіри починають розгладжуватися, а зайві кілограми – танути.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Лімфодренажний масаж – полягає у виведенні з організму зайвої рідини й токсинів, насиченні клітин киснем та корисними речовинами. Лімфодренажний масаж рекомендують  у разі порушення кровообігу в кінцівках – привіт, світські події та вечори на підборах! – а також у випадку набряклості тканин, зниженні пружності та еластичності шкіри, ослабленні імунітету, надлишкових жирових відкладеннях, порушенні обмінних процесів тощо.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Гідромасаж – це бальнеологічна процедура, під час якої сильні струмені води сконцентровано спрямовані на проблемні ділянки для їх тонізації, зняття набряклості, покращення кровообігу. На перший погляд, це суто спа-процедура для розслаблення, але не тільки. Адже естетисти CPG Center вважають гідромасаж ефективним засобом для корекції фігури, боротьби з набряклістю, зняття стресу та затискачів.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

 

Кожна процедура має свої переваги й показання. Розповідаємо про наші враження!

 

КСЕНІЯ ВИНОГРАДОВА
головна редакторка INSIDER.UA

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG CenterЩо тестувала: лімфодренажний та гідромасаж
Бажаний ефект: зменшення набряклості, позбавлення відчуття втоми, покращення тонусу м’язів і шкіри, релаксація 

Літо видалося вкрай насиченим подіями, зовсім не лишалося часу для себе, а втома накопичувалась. Тож я з радістю погодилася взяти участь у тестуванні процедур, які ці проблеми мали усунути.

Почала з гідромасажу. Ця процедура мені знайома, востаннє робила її років 8 тому – тоді мені сподобалося, тож була рада «освіжити» спогади! Сеанс триває близько години, цей час ви перебуваєте у воді – тіло максимально розпружене й майже не відчуваєш, який потужний тиск воно отримує від сильного, керованого масажистом струменю води.

А він вельми серйозний, ми глибоко пропрацювали усі м’язи – наступного дня навіть відчувалася приємна крепатура. Як пояснила мені косметолог-естеїст Ніна, такий масаж  дорівнює повноцінному тренуванню.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center
Що важливо, процедури відбуваються в ідеально стерильних та комфортних умовах. Проводять їх фахівці з досвідом від 8 років у своїй сфері та медичною освітою.

Отакої! Лежиш, розслаблений, отримуєш задоволення, а в цей час твої м’язи якісно працюють. Гідромасаж має потужний лімфодренажний ефект. До речі, у CPG Center у воду перед сеансом додають морські мінерали, які теж поліпшують стан шкіри і посилюють результат процедури загалом.

Кому як, а мені для відпочинку потрібен контакт з водою – чи плавати, чи гуляти берегом, приймати ванну або просто слухати, як тече вода. Тож для мене гідромасаж – ідеальний спосіб не лише вдосконалити тіло й відпочити, а й віднайти душевну рівновагу!

Для мене гідромасаж – ідеальний спосіб не лише вдосконалити тіло й відпочити, а й віднайти душевну рівновагу!

Результатом дуже задоволена, після вечірнього сеансу спала, як ніколи, міцно, по-справжньому розпружилася – ще один бонус у часи, коли живемо у постійній нервовій напрузі. Також після гідромасажу помітно поліпшилися контури тіла й тонус шкіри. Без сумніву, ще не раз повернуся в CPG Center на цю процедуру й раджу її всім, хто потребує відпочинку.

 

Також мені вдалося протестувати лімфодренажний масаж. І одразу можу запевнити – його необхідно робити кожному! Масаж триває досить довго, але це того вартує, бо знімає втому й заспокоює. За словами масажистки Юлії, уже за пів години з початку процедури в неї засинають усі! Тим паче, цьому сприяють ще й загальна атмосфера затишку, відповідне освітлення й музика. Мене теж хилило на сон, але професія взяла своє – було цікаво довідатися усі подробиці й тонкощі. (усміхається)

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Класичний лімфодренажний масаж, який сприяє відтоку лімфи, прибирає застійні процеси й набряки, покращує стан організму загалом. Особисто у мене після сеансу було відчуття, ніби в тілі все нарешті стало «на місця», настільки фізично гармонійно почувалася. Також мала неймовірну легкість і приплив сил, ніби я позбулася усього зайвого, й тіло більше ніщо не обтяжує, цей ефект тривав ще кілька днів потому.

Не дарма кажуть, що мати «свого» масажиста – велика удача. Здається, я свого вже знайшла у CPG Center, куди щиро раджу завітати всім, хто відчуває потребу у справжньому, якісному відпочинку та оздоровленні з допомогою досвідчених фахівців!

 

АННА МАЛИНОВСЬКА
комерційна директорка INSIDER.UA

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG CenterЩо тестувала: пресотерапія, паралельний масаж обличчя
Бажаний ефект: зменшення набряклості й відчуття втоми, лімфодренажний ефект та загальне покращення тонусу тіла

Стрес, утома, набряки тіла, важкість в ногах, в’ялість шкіри після гормональної терапії… Щоби позбутися всього цього, вирішила спробувати пресотерапію у CPG центрі, а оскільки раніше перенесла онкологічне захворювання, лікарі ще не рекомендують інші види масажів. Тож ця процедура стала для мене чудовою альтернативою для відновлення організму, загального поліпшення стану тіла та якості шкіри.

Це апаратний масаж, що відбувається за допомогою стиснутого повітря та тиску в спеціальному костюмі. Один із різновидів лімфодренажного масажу: стимулює лімфу, сприяє виведенню токсинів, шлаків та зайвої рідини.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

У Центрі CPG мене гостинно зустріла адміністраторка Олександра, запропонувала воду, каву або чай. Згодом запросили у кабінет, там детально пояснили, що і як відбуватиметься, одягли на мене спеціальний костюм. Першого разу процедура тривала 30 хвилин, у наступні  – 40.

Пресотерапію розпочали з мінімального режиму, поступово щоразу збільшували, пильнуючи за моїм станом. За моїми відчуттями, тіло поступово стискали, з певною послідовністю: ноги, від низу до верху, живіт і руки.

Паралельно у CPG Center можна замовити масаж обличчя або будь-який інший догляд! 

Перевагою цієї послуги стало те, що паралельно у CPG Center можна замовити масаж обличчя або будь-який інший догляд! Не люблю даремно гаяти часу,  бо його й так заледве вистачає, тож особисто для мене – це дуже комфортно. Масаж обличчя одночасно з пресотерапією – прекрасний дует для відпочинку, краси тіла та догляду за собою.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Уже після першої процедури відчула помітне полегшення в тілі, особливо в ногах, зменшення об’ємів і набряків. Пресотерапію рекомендується робити курсом, кількість процедур індивідуально призначає фахівець. Щиро раджу та продовжую курс!

 

АЛЬОНА ПЛАХТІЙ
редакторка новин і рубрики lifestyle

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Що тестувала: пресотерапія, лімфодренажний масаж, масаж обличчя
Бажаний ефект: позбавлення відчуття втоми й тривожності, відновлення нервової системи, підвищення загального тонусу організму й життєвих сил

 

Останнім часом я мрію, аби моя нервова система «вийшла на довоєнні кордони». Як і всі українці, відчуваю постійну тривожність, брак енергії і тотальне виснаження. Аби поновити свої ресурси, займаюся йогою, щодня гуляю на свіжому повітрі, читаю мотиваційні книжки, правильно харчуюся і сплю не менше як сім годин, рідше – медитую. Але навіть з таким розміреним графіком мені не завжди вдається подолати нав’язливі думки про війну в Україні. Та хіба ж це можливо?

Коли мені запропонували відвідати CPG Center, я охоче погодилася! Переступивши поріг цього медичного центру, відразу зрозуміла, що мені тут сподобається. Я обожнюю великі компанії, сміх і швидкий ритм мого улюбленого міста, але тишу люблю не менше. Спокій, естетика та усміхнена дівчина на ресепшені – перше, що впало мені у вічі.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Мій «тілесний ретрит» розпочався з лімфодренажного масажу – ефективна процедура, що дозволяє позбутися набряків, пришвидшити обмін речовин, вивести шлаки й токсини, підняти загальне самопочуття.

Належу до людей з наднизьким больовим порогом, тому на оздоровчих масажах не можу по-справжньому розслабитися. Однак цього разу склався справжній perfect match – я не тільки зуміла розпружитися, а й нарешті зупинити постійний «чат» у голові.

Важливу роль у цьому відіграла естетист по тілу Юлія. Вона почула всі мої побажання, починаючи від музики та закінчуючи рівнем інтенсивності застосування сили.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Наступною процедурою була пресотерапія – апаратний масаж за допомогою тиску, стиснутого повітря і спеціального костюма. Після завершення процедури відчуття було, ніби я побувала на лайтовому тренуванні – приплив життєвих сил та енергії.

Тест редакції: сучасний підхід до здоров’я й естетики тіла у CPG Center

Наприкінці мені зробили масаж обличчя. Ще одна процедура, яку я рекомендувала б усім дівчатам без винятку! Бо одразу побачила її результат. Мені навіть здалося, що зникли мімічні зморшки. Легко уявити, як покращується шкіра обличчя, якщо приходити на масаж постійно.

Я б радила спробувати процедури в комплексі, тоді ефект від них стане помітним швидше, а окрім цього, ще й матиме довготривалу дію.

Перевіривши на собі, можу запевнити усіх: масажна терапія справді допомагає знизити рівень стресу й тривоги, вона відмінно сприяє розслабленню та зниженню напруги в організмі. Я відчула, як поліпшується настрій та підвищується рівень енергії.

Знаходьте час для себе й довіряйте своє здоров’я надійним оздоровчим закладам. 

Зізнаюся, на це потрібно виділити не лише кошти, а й час. Одну процедуру в Центрі проводять не менше як годину. А якщо ви розриваєтеся, як і я, між роботою, хобі, друзями та особистим життям, то до масажиста дійдете не скоро! Перебуваючи у CPG Center, я пообіцяла собі ходити на такі процедури щонайменше раз на місяць. Навмисно ще раз промовляю це на сторінках INSIDER.UA, аби не порушити свого слова! (усміхається) Бажаю кожному: знаходьте час для себе й довіряйте своє здоров’я надійним оздоровчим закладам.

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
2
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
2
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos