Now Reading
Б’юті новинка: миттєвий ліфтинг ефект крему для очей Dermalogica Phyto Nature

Б’юті новинка: миттєвий ліфтинг ефект крему для очей Dermalogica Phyto Nature

Б’юті новинка: миттєвий ліфтинг ефект крему для очей Dermalogica Phyto Nature

Для свіжого і «відкритого» погляду

 

Ми продовжуємо слідкувати за новими продуктами на б’юті-ринку України і світу й доповідати про них нашим читачам. Новинка, яка варта вашої уваги – трансформуючий ліфтинг крем для догляду за шкірою навколо очей від Dermalogica – одного з найвпізнаваніших в світі професійних косметичних брендів, що налічує вже майже 40 років й продовжує розвиватися.

Б’юті новинка: миттєвий ліфтинг ефект крему для очей Dermalogica Phyto NatureНовий продукт з потужними пептидами та фітоактивними речовинами – швидка допомога від «втомленого» погляду, який має багато хто з нас після безсонних ночей через повітряні тривоги. Dermalogica Phyto Nature Lift Eye Cream дає миттєвий ліфтинг ефект, помітно підтягує верхню повіку, зміцнює та зменшує її видиму складку, а також сприяє розгладженню зморшок та тонких ліній, інтенсивно зволожує та помітно відновлює щільність шкіри.

Б’юті новинка: миттєвий ліфтинг ефект крему для очей Dermalogica Phyto Nature

В складі крему чимало цінних рослинних інгредієнтів, елементів та вітамінів, які й забезпечують потужну й одразу помітну роботу засобу.

Адаптогенний астрагал та квітка Електричної Маргаритки з CoQ10 – миттєво підтягують, розгладжують і значно зменшують видимість тонких ліній і зморшок, розслаблюючи скорочені м’язи обличчя й захищаючи колаген.

Екстракт Маніоки утворює молекулярну сітку для негайного ліфтингу, екстракт насіння Кіноа допомагає помітно зменшити зморшки повік, стимулюючи фібробласти, масло матча захищає від вільних радікалів, зволожує та заспокоює.

Ацетил тетрапептид-9 покращує еластичність шкіри та забезпечує зміцнюючий ефект, карнозин захищає від антиоксидантного стресу, сквалан зміцнює шкірний бар’єр і збагачує шкіру східними з нею ліпідами. Своєю чергою, вітамін Е та провітамін В5 живлять і зволожують.

Б’юті новинка: миттєвий ліфтинг ефект крему для очей Dermalogica Phyto Nature

Важливо додати: користуючись косметикою від Dermalogica, можна бути впевненим, що ви довіряєте свою шкіру ще й соціально відповідальному бренду, адже 100% тюбиків, пляшечок та коробок розроблені з можливістю повторного використання та переробки, а більшість пластику, икористаного для упаковки, буде з перероблених чи органічних матеріалів. Прискипливо компанія ставиться й до постачальників, співпрацюючи лише з тими, хто контролює та керуює своїм викидом вуглецю в атмосферу.

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos