Now Reading
Сара Бертон стала новою креативною директоркою Givenchy

Сара Бертон стала новою креативною директоркою Givenchy

Сара Бертон стала новою креативною директоркою Givenchy

Перше шоу під її керівництвом відбудеться у 2025 році

 

Британська модельєрка Сара Бертон стала новою креативною директоркою модного будинку Givenchy. Про це повідомляє WWD.

Цього тижня Сару офіційно представлять працівникам ательє Givenchy. А свою першу колекцію вона презентує у березні 2025 в рамках Паризького тижня моди.

«Для мене велика честь приєднатися до прекрасного будинку Givenchy, це дуже цінно. Я безмежно рада написати наступний розділ в історії цього культового бренду і додати в Givenchy своє власне бачення, чуттєвість і переконання», — сказала Бертон.

Сара Бертон стала новою креативною директоркою Givenchy

Раніше Сара Бертон обіймала посаду креативного директора Alexander McQueen, яку залишила торік 11 вересня. Бертон прийшла до Alexander McQueen ще 1996-го як стажист, а вже через чотири роки очолила лінію жіночого одягу.

Під її керівництвом лейбл став відомий своїми драматичними, але водночас романтичними колекціями, часто натхненними британською історією, природою та здатністю Бертон передавати меседжі за допомогою складної майстерності.

Читать также
Сара Бертон стала новою креативною директоркою Givenchy

До речі, саме Сара Бертон розробила весільну сукню Кейт Міддлтон у 2011 році — вбрання, яке досі резонує як визначальний елемент моди ХХІ століття.

З огляду на бекґраунд Бертон, що поєднує фантастичне з реальним, її майбутня робота в Givenchy обіцяє захопливу нову еру для бренду. Пильна увага до деталей та повага до традицій кутюр, ймовірно, оживлять легендарні коди дому, одночасно пропонуючи свіжий погляд на сучасну розкіш. Шанувальники моди по всьому світу з нетерпінням чекають на те, якою буде її дебютна колекція.

Фото: Givenchy

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos