Now Reading
«Шлях до одужання важкий»: Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії

«Шлях до одужання важкий»: Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії

«Шлях до одужання важкий»: Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії

Слухаємо щире звернення та дивімося емоційне відео

 

Сонячні дні добігають кінця, а разом з ними й важкий курс хімієтерапії для Кейт Міддлтон. На своїй сторінці у соціальних мережах принцеса Уельська опублікувала відео, в якому відверто розповіла про нелегкий шлях боротьби з раком, який у неї виявили на початку цього року. На оприлюднених кадрах Кейт, Вільям та їхні троє дітей проводять час разом у Норфолку, де у королівської родини є резиденція.

«Я не можу висловити словами, яке це полегшення — нарешті закінчити курс хімієтерапії», — так почала свою розповідь Кетрін. І складно навіть уявити, скільки і яких емоцій вартували їй ці, здавалось би, прості слова.

За дев’ять місяців лікування, як зізналася принцеса Уельська, її сім’я зіткнулася з багатьма труднощами.

«Життя, як ви знаєте, може змінитися в одну мить, і нам довелося подолати бурхливі води та невідомі дороги. Шлях до одужання — важкий, страшний і непередбачуваний для всіх, особливо для тих, хто поряд з тобою», — ділиться вона.

Однак, навіть зіткнувшись із такими випробуваннями, принцеса не здалася. Кейт, прийнявши діагноз, усвідомила, наскільки важливою є підтримка близьких.

«Цей час нагадав нам з Вільямом про необхідність задуматися і бути вдячними за прості, але важливі речі в житті, які багато хто часто сприймає, як належне. Просто кохати й бути коханим», — це головна цінність, яку вона винесла зі своєї боротьби.

Кейт робить все можливе, щоб залишатися вільною від раку якомога довше. Бо хоча курс хімієтерапії і завершено, але шлях до повного одужання тільки починається.

 

Тепер Кетрін з нетерпінням чекає на можливість повернутися до своєї роботи й брати участь у громадських заходах. Вона дивиться у майбутнє з надією та вдячністю за життя.

Читать также
«Шлях до одужання важкий»: Кейт Міддлтон завершила курс хімієтерапії

«Усупереч усьому, що було раніше, я ступаю в нову фазу одужання з новим почуттям надії та подяки», — сказала вона.

Завдяки підтримці своєї сім’ї та друзів, принцеса Кетрін знайшла сили і мужньо подолала цей важкий шлях. Вона вдячна за доброту та співчуття, які отримала в цей непростий для неї час.

«Усім тим, хто продовжує свій шлях боротьби з раком: я залишаюся з вами, пліч-о-пліч, рука об руку. З темряви може прийти світло, тож нехай воно сяє яскраво», — таким зворушливим посланням Кейт Міддлтон закінчила своє звернення.

Її історія нагадує нам про те, що навіть королівських осіб можуть спіткати негаразди і хвороби, але головне — не здаватися і шукати світло навіть у темну пору життя.

Фото: Instagram @princeandprincessofwales

3 2 votes
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos