Now Reading
Planet X: гурт TVORCHI випустив п’ятий альбом

Planet X: гурт TVORCHI випустив п’ятий альбом

Planet X: гурт TVORCHI випустив п’ятий альбом

14 треків, фіти з українськими артистами та емоції від пережитого

 

Український гурт TVORCHI представили п’ятий повноформатний альбом під назвою Planet X, куди увійшло 14 треків, колаборації з українськими артистами та емоції дуету від усього пережитого за останній час.

Над новим альбомом TVORCHI працювали понад три роки: почали ще до повномасштабного вторгнення, а закінчили не так давно, вже після своєї участі в Євробаченні та багатьох подій, що перевернули життя в Україні. Весь контраст цих періодів та усі емоції від пережитого артисти вклали у альбом Planet X, який називають містичним трилером з футуристичним звучанням.

Planet X: гурт TVORCHI випустив п’ятий альбом

Нова музична історія гурту розгортається на невідомій планеті десь у далекому космосі, де кожна пісня — це новий епізод, що описує життя тут. Лонгплей відкриває життєствердний сингл Shine, далі переходить у романтичні Supernatural та I Can’t Stop, пристрасний Follow my lead, психоделічні Dubidu та Control, а закінчується фаталістичним епілогом — Is It Over. До альбому також увійшло три колаборації TVORCHI з українськими артистами: Klavdia Petrivna, The HARDKISS та The Maneken.

«Planet X — це наш найзнаковіший реліз за все існування гурту. Він сповнений таємниць, футуристичний і навіть трохи апокаліптичний, бо ніхто не знає що буде далі. Остання пісня альбому так і називається: Is It Over, що в перекладі означає: «Чи це кінець». Риторичне питання, яке сьогодні задає кожен сам собі. Це про внутрішній стан: ти борешся, ти шукаєш мотивацію, ти намагаєшся жити, та що буде далі з цим світом ніхто не знає. Кожна пісня тут зачіпає різноманітні теми та почуття, які нам близькі сьогодні та ті, які залишились у минулому», — діляться TVORCHI.

Planet X: гурт TVORCHI випустив п’ятий альбом

Артисти зізнались, що на написання альбому їх надихнула перша частина культової саги «Дюна», гра «Кіберпанк» та фільм «П’ятий елемент».

TVORCHI запрошують усіх слухачів у подорож на Planet X та діляться, що їхнє найбільше бажання, щоб люди знайшли у треках альбому відчуття, які дадуть їм силу, натхнення і свободу. Послухати альбом TVORCHI Planet X можна прямо зараз на всіх музичних платформах.

Фото: TVORCHI

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos