Now Reading
Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від Президента

Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від Президента

Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від Президента

До Дня українського кіно

 

До Дня українського кіно, який відзначили в Україні у суботу, 14 вересня, Алан Бадоєв та інші українські кінематографісти отримали почесні відзнаки від Президента Володимира Зеленського. Про це йдеться у відповідному Указі Глави держави.

Зокрема, режисера та продюсера Алана Бадоєва Зеленський відзначено орденом «За заслуги» III ступеня. Нагороду Бадоєву вручили за роботу над документальним фільмом «Довга доба». Прем’єра стрічки відбулася ще на початку цього року. За цей час її побачили у понад 30 країнах та навіть на Олімпійських іграх у Парижі. 

«Довга доба» — це документальна драма, створена на основі 200 годин відеоматеріалів, знятих українцями на їхні смартфони по всій країні на початку російського повномасштабного вторгнення. Це «капсула часу», яка свідчить про злочини росії очима українців, і які не має забути світ.

Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від Президента

Читать также
Алан Бадоєв отримав почесну відзнаку від Президента

Орденом «За заслуги» III ступеня також нагородили режисерку Алісу Коваленко, оператора-постановника Ярослава Пілунського, продюсера Святослава Ризоля, актора театру, кіно та дубляжу Андрія Федінчика.

Кінооператору Сергієві Михальчуку вручили орден «За заслуги» II ступеня, а актрисі театру та кіно Ірмі Вітовській — орден княгині Ольги III ступеня.

Фото: пресслужба

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos