Now Reading
Дональд Трамп заявив, що ненавидить Тейлор Свіфт

Дональд Трамп заявив, що ненавидить Тейлор Свіфт

Дональд Трамп заявив, що ненавидить Тейлор Свіфт

 Після її підтримки Камали Гарріс

 

Кандидат від Республіканської партії на президентських виборах США Дональд Трамп зробив гучну заяву щодо співачки Тейлор Свіфт. У власній соцмережі Truth Social, яку він створив після того, як його заблокували в Х, колишній очільник США написав, що ненавидить зірку.

«Я ненавиджу Тейлор Свіфт», — капслоком написав одіозний 78-річний політик.

Відомо, що минулого тижня співачка публічно висловила свою підтримку демократці Камалі Гарріс, одразу після дебатів її із республіканцем Трампом на ABC News. А у 2020-му Свіфт віддала голос чинному президенту Джо Байдена — Гарріс у його кампанії була віцепрезиденткою.

Підтримавши демократку, Свіфт назвала себе «бездітною кошатницею» — це посилання на заяву Джей Ді Венса, віцепрезидента в поточній кампанії Трампа. Венс в інтерв’ю журналісту Такеру Карлсону в 2021 році заявив, що жінки, які ніколи не народжували, є «бездітними кошатницями, які нещасні через їхнє власне життя і зроблений ними вибір, і тому вони хочуть зробити нещасним і решту країни».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Taylor Swift (@taylorswift)

Читать также
Дональд Трамп заявив, що ненавидить Тейлор Свіфт

У тих міркуваннях Венс, зокрема, згадував Гарріс, яка не має своїх дітей, але в її чоловіка Дугласа Емхоффа є двоє дорослих нащадків від першого шлюбу — син Коул і дочка Елла.

Тейлор Свіфт у своїх сториз також поділилася посиланням на офіційний сайт президентських перегонів. За наступні 24 години за ним перейшли 400 тисяч людей. У вересні 2023  допис Свіфт в Instagram із закликом до підписників зареєструватися виборцями також призвів до збільшення кількості заявок на чверть порівняно з попереднім роком. У категорії нових виборців, яким тільки виповнилося 18 років, зростання було більш ніж удвічі.

У неділю в акаунті передвиборчого штабу Трампа в соцмережі X  з’явилося повідомлення, що підтримка Гарріс співачкою нібито не змінила погляди 94% громадян, а 13% швидше відвернулися від демократки.

Згідно з результатами січневого опитування, замовленого Newsweek, щонайменше 18% американців, обираючи, за кого голосувати, збиралися орієнтуватися на думку Тейлор Свіфт. Ще 17% підтримали б не того кандидата, за якого висловилася співачка.

Газета New York Times написала, що демократи сподіваються на підтримку Свіфт. Там розраховували, що її участь дозволить залучити пожертвування на мільйони доларів, а мільйони фоловерів співачки у Instagram стануть авдиторією для агітації.

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos