Now Reading
Репера Пі Дідді заарештували за звинуваченням у торгівлі людьми

Репера Пі Дідді заарештували за звинуваченням у торгівлі людьми

Репера Пі Дідді заарештували за звинуваченням у торгівлі людьми

 Зірку взяли під варту через вісім звинувачень

 

Репера та музичного продюсера Пі Дідді (справжнє ім’я — Шон Комбс) 16 вересня заарештували за звинуваченням у торгівлі людьми та насильстві, повідомляє TMZ. Чоловіка затримали в готелі на Мангеттені та відвезли до управління ФБР. За непідтвердженими даними, федерали обшукали його номер.

Усього за кілька годин до цього Дідді впевнено прогулювався Нью-Йорком зі своїм сином Кінгом Комбсом. Він навіть зупинився, щоби привітати деяких фанатів та зробити селфі.

Джерело у правоохоронних органах повідомило виданню, що арешт було заплановано на 17 вересня, але щось пішло не так, і федерали приїхали на день раніше.

Адвокат Дідді, Марк Агніфіло, заявив TMZ:

«Ми розчаровані рішенням прокуратури США переслідувати містера Комбса за несправедливим, на наш погляд, звинуваченням. Шон «Дідді» Комбс — музична ікона, самодостатній підприємець, люблячий сім’янин та філантроп, який витратив останні 30 років на створення імперії, любов до своїх дітей та роботу з покращення життя темношкірої спільноти».

Адвокат також додав, що Комбс співпрацював зі слідчими і добровільно переїхав до Нью-Йорка минулого тижня в очікуванні звинувачень.

Репера Пі Дідді заарештували за звинуваченням у торгівлі людьми

«Будь ласка, утримайтеся від суджень, поки не дізнаєтесь про всі факти. Йому нічого приховувати, і він сподівається очистити своє ім’я в суді».

Читать также
Репера Пі Дідді заарештували за звинуваченням у торгівлі людьми

Пі Дідді звинувачують у сутенерстві, сексуалізованому насильстві, торгівлі людьми, а також розповсюдженні незаконних речовин, вогнепальної зброї та ще кількох статтях. У помешканнях музиканта у США нещодавно провели трус.

Раніше сусіди репера заявили, що в будинку Пі Дідді відбуваються сумнівні вечірки: участь беруть  темношкірі чоловіки, а також на них привозять дівчат у купальниках. Самого Пі Дідді, за словами очевидців, із жінками не бачили.

Також раніше у секс-торгівлі Комбса звинуватила Адрія Інгліш, відома в порноіндустрії як Omunique. За її словами, у 2004 році вона мала танцювати на вечірці Пі Дідді, де їй щось додали в напої і примушували до сексу з гостями.

Ще раніше колишня подруга репера Кессі Вентура звинуватила його у насильстві. У позовній заяві вона розповіла, що протягом 10 років зазнавала знущань. Комбс у відповідь звинувачував її у вимаганнях. Пізніше вони уклали мирову угоду. Але нещодавно в публічному доступі з’явилося відео, де було видно, як Пі Дідді б’є Вентуру в готелі Лос-Анджелеса. Згодом репер записав вибачення, які опублікував у соцмережах.

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos