Now Reading
Прем’єри тижня: слухаємо музичні новинки від Melovin, Гелі Зозулі й не тільки

Прем’єри тижня: слухаємо музичні новинки від Melovin, Гелі Зозулі й не тільки

Прем’єри тижня: слухаємо музичні новинки від Melovin, Гелі Зозулі й не тільки

Оновлюємо плейлисти!

 

Традиційно протягом тижня українські виконавці поповнювали топчарти та плейлисти своїми новинками. Сьогодні до нашої музичної добірки потрапили прем’єри від Melovin, гурту SESTRA, Гелі Зозулі та SKOFKA.

MÉLOVIN – «Обиратиму себе»

MÉLOVIN випустив пісню під назвою «Обиратиму себе», яка була презентована на шоу “Неймовірні таланти” у дуеті з молодою виконавицею iSKra. За словами MÉLOVIN, композиція стала «пророчою», адже вона освітила майбутнє, у якому співаку довелося зробити важливий вибір на користь себе.

«Мене зрадили. Це було дуже боляче. Я подякував стосункам, які тривали майже 2 роки. Відправив їх кудись далеко в минуле. І так вже вийшло, що коли я дізнався про зраду, пробачив, виявилося, що мене зрадили не один раз… Це надломило мене. Та на допомогу знову прийшла музика. Лише вона вміє мене лікувати», – поділився MÉLOVIN.

Треком-сповіддю стала композиція й для співачки iSKra: «Ця пісня – переродження і становлення моєї психіки. На щастя, обравши себе, я зробила правильний вибір. І тепер нікому не дозволяю закривати свої очі. Щоразу, коли виконую цю пісню, бачу силуети людей, які колись зробили мені боляче, але яким я вдячна, що зараз така, яка є», – зізналася виконавиця

SESTRA – «Думала» 

Гурт SESTRA порадував слухачів прем’єрою нового романтичного треку під назвою «Думала». Ця композиція відкриває глибокий емоційний світ пошуків любові, внутрішнього росту та віри в дива. А разом з цим дует здивував шанувальників ще однією приємною подією – вокалістка гурту Інесса Грицаєнко скоро виходить заміж.

Прем’єри тижня: слухаємо музичні новинки від Melovin, Гелі Зозулі й не тільки

«Я вірила в те, що одного дня ти прийдеш і зміниш все моє життя», – підписала рядками нової пісні щаслива наречена фото з обручкою.

Геля Зозуля – «А сльоза тече»

Українська зірка естрадної сцени Геля Зозуля випустила нову пісню та кліп «А сльоза тече». Іронічна композиція розповідає про кризу у стосунках. Своїм треком співачка нагадує, що важливо спілкуватись і чесно вказувати на речі, які не подобаються одне в одному, адже інакше утвориться клубок образ, який розплутати з часом стає дедалі важче.

Разом з піснею артистка показала відеороботу, де головну роль виконав професійний пантомім з Національного цирку України. Він і став уособленням другої половини, з якою виникають багато незрозумілих речей.

Читать также
Прем’єри тижня: слухаємо музичні новинки від Melovin, Гелі Зозулі й не тільки

SKOFKA та DOVI – «Лілея»

SKOFKA та DOVI презентували другий спільний трек під назвою «Лілея». Романтична пісня стала присвятою виконавців своїм дружинам, з якими обидва музиканти разом вже понад десять років.

«Люблю мою Марію мрії», – лаконічно прокоментував SKOFKA. Саме цю фразу можна почути в його куплеті.

DOVI висловив свої почуття до коханої, порівнюючи її з квіткою.

Також навесні співаки випустили спільний сингл «Один день потому» та проїхали тур по США і Канаді, де збирали кошти на потреби ЗСУ.

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos