Now Reading
Макс Барських, TVORCHI та Вакарчук: слухаємо музичні новинки тижня

Макс Барських, TVORCHI та Вакарчук: слухаємо музичні новинки тижня

Макс Барських, TVORCHI та Вакарчук: слухаємо музичні новинки тижня

Саундтреки вікенду!

 

Українські виконавці протягом тижня тішили прихильників результатом своєї роботи — прем’єрили нові композиції та відео. Ми традиційно зібрали найяскравіші релізи у добірку музичної п’ятниці.

Сьогодні у наших плейлистах новинки від Макса Барських, гурту TVORCHI, Святослава Вакарчука та інших, котрі можуть стати саундтреками вашого вікенду.

 

Макс Барських — «Я вже не ти»

Український музичний романтик, співак Макс Барських випустив сингл під назвою «Я вже не ти», сніпет з яким набрав три мільйони переглядів у соцмережах артиста.

«Цей трек про реалії у стосунках, про почуття вдячності за прожиті моменти, але водночас про необхідність йти далі й бути відкритим до нового», — зізнався співак.

Пісня «Я вже не ти» була спеціально створена, як лід-сингл до шоу «Різдвяний Зорепад», який відбудеться в київському Палаці спорту 21 грудня.

TVORCHI х Pozdniakov — «Каланхое» 

Гурт TVORCHI представив фіт із молодим артистом Pozdniakov — студійну версію треку «Каланхое».

Андрій Поздняков став підопічним гурту у проєкті «Неймовірні дуети» на Новому каналі. Артисти вибрали хлопця серед десятків претендентів — він підкорив їх своєю харизмою та грою на гітарі. У результаті спільної роботи TVORCHI та Поздняков написали трек «Каланхое».

«Наше суспільство має досить стереотипну думку про те, що лише дівчата можуть кидати хлопців і розривати стосунки. Але й дівчатам розбивають серця. Героїня пісні дуже хоче бути з хлопцем, він залишається, але обоє розуміють, що завтра він поїде назавжди», – розповів меседж пісні Pozdniakov.

 

Святослав Вакарчук х YAKTAK — «На нічному небі»

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук та виконавець YAKTAK презентувати унікальний музичний експеримент — трек «На нічному небі». Ця робота стала поєднанням двох хітів артистів: «На небі» «Океану Ельзи» та «Уночі» YAKTAK.

Ідея об’єднати композиції народилась після несподіваного спільного виступу Святослава Вакарчука та YAKTAK на сцені фестивалю Atlas United, де артисти виконали композиції один одного. Вражені реакцією слухачів, музиканти вирішили перетворити цей імпровізований момент на повноцінну колаборацію.

У новій версії Святослав заспівав трек «Уночі» у своїй інтерпретації, а YAKTAK вдихнув нове життя в безсмертний хіт «ОЕ» — «На небі».

«Раніше ми дуже часто грали пісні ОЕ в компаніях під гітару. Пам’ятаю, у ті моменти я уявляв, як колись познайомлюся зі Святославом Вакарчуком і, можливо, заспіваю разом із ним. Цього літа, на Атласі, Святослав був на нашому виступі, і ми експромтом заспівали разом. Сказати, що я був шокований — це не сказати нічого! Тож ми вирішили увіковічити цю синергію і представляємо вам пісню «На нічному небі»», — прокоментував YAKTAK.

 

Олександр Пономарьов — «Офіцери»

Новою композицією поділився й Народний артист України Олександр Пономарьов. Співак присвятив свою нову пісню  «Офіцери» українським захисникам і захисницям.

Артист написав слова і музику, а режисером відео став Володимир Шурубура.

 

Читать также
Макс Барських, TVORCHI та Вакарчук: слухаємо музичні новинки тижня

SOWA — «Дурепа»

Молода співачка SOWA випустила запальну композицію під назвою «Дурепа» разом з відеороботою. Пісня вийшла ще влітку. І спочатку SOWA з командою не планували кліп, але згодом, коли артистка побачила, як людям подобається ця пісня на живих концертах, вирішила зняти відео. До нього артистка  залучила чимало відомих українських акторів і блогерів.

«У нас було багато розмов щодо сюжету. І основним побажанням було — додати героїв у кліп, з якими можна буде подуркувати та зробити роботу такою, що запам’ятається. Коли режисер Віктор Тараненко озвучив фінальну ідею сюжету в торговельному центрі, ми зрозуміли, що без акторів ніяк», — прокоментувала виконавиця.

У кліпі серед чотирьох головних героїв акторки Зоряна Горбяк, Катя Нікітіна, модель шоу «Топмодель по-українськи» Марго Верховцева та актор Арам Арзуманян.

 

Victoria Niro — «Біжу і падаю»

Молода співачка і блогерка Victoria Niro презентувала жартівливу пісню і кліп «Біжу і падаю» про недолугі побачення. Трек розповідає про молодих закоханих, які стикаються з кумедними перешкодами на шляху до побачення. Співачка впевнена — композиція здатна кожному підняти настрій і налаштувати на позитив.

«Мені не давав спокою той факт, що у нас є незліченна кількість романтичних ліричних пісень і немає жодної про смішні чи навіть невдалі рандеву», — прокоментувала виконавиця.

 

 EL Кравчук — Café del Mar

Співак EL Кравчук презентував пісню про важке розставання Café del Mar. В основу композиції лягла особиста болісна історія кохання артиста — десять років тому під час відпочинку з коханою людиною в Іспанії EL Кравчук ухвалив складне рішення — розірвати стосунки, які вже вичерпалися. Та непроста розмова відбулась у закладі Café del Mar у Сан-Антоні — місці, з найкрасивішими світанками та заходами сонця. Це кафе назавжди закарбувалось в пам’яті колишніх закоханих, як місце розлуки.

«Я вважаю, що пісні повинні бути чесними. Зараз не такий час, щоб надівати маски й придумувати імідж. Café del Mar — пісня, історія якої розділила моє життя на «до» та «після». Я досі думаю — а чи правильно я вчинив, відпустивши тоді кохання?» — поділився EL Кравчук.

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos