Now Reading
Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

Співачка вшанувала пам’ять рідної людини архівними фото

 

66-річна Мадонна повідомила про важку втрату: молодший брат співачки, Крістофер Чікконе, помер після тривалої боротьби з раком. Колишньому музичному директору артистки та танцівнику було 63 роки.

У своєму Instagram Мадонна емоційно попрощалася з братом і показала серію спільних світлин, зроблених у різні роки. За словами знаменитості, Крістофер намагався завжди підтримувати сестру і втілювати разом з нею найшаленіші ідеї. Зокрема, вона згадала про їхнє спільне захоплення танцями у дитинстві, яке стало для них обох способом самовираження. Чікконе відкрито жив як гей у консервативному середовищі.

Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

«Важко пояснити наш зв’язок. Але це виросло з розуміння того, що ми – різні, і суспільство збирається на нас тиснути через те, що ми не дотримуємося статусу-кво. Ми взяли одне одного за руки й танцювали крізь божевілля дитинства», — написала співачка.

Артистка зазначила, що вони обоє були бунтівниками й не хотіли миритися із консервативними цінностями. Брат з сестрою вирішили створювати свої.

«Коли я нарешті набралася сміливості поїхати до Нью-Йорка, щоб стати танцівницею, мій брат пішов за мною. І знову ми взяли одне одного за руки й танцювали, крізь божевілля Нью-Йорка! Ми разом танцювали на сцені на початку моєї кар’єри, а згодом він став моїм креативним директором», — пояснила Мадонна.

Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

Співачка додала, що Крістофер був неймовірно талановитою та складною людиною.

«Мій брат був поряд зі мною. Він був художником, поетом і мрійником. Я захоплювалася ним. Він мав бездоганний смак. І  гострий язик, який він іноді використовував проти мене. Але я завжди його прощала. Ми разом злітали на найвищі висоти і падали вниз. Чомусь ми завжди знаходили одне одного знову і трималися за руки, продовжуючи танцювати».

Читать также
Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

Довгих чотири роки артистка з братом не спілкувалися після того, як він випустив відверту книжку про своє життя та знамениту сестру. Однак рідні люди знайшли порозуміння, коли Крістофер захворів. Мадонна доклала максимум зусиль, аби допомогти йому.

Мадонна повідомила про смерть молодшого брата

«Я зробила все можливе, щоб він залишився живим якнайдовше. Йому було так боляче під кінець. Ми знову трималися за руки. Заплющили очі й танцювали. Разом. Я рада, що він більше не страждає. Такого як він, ніколи не буде. Я знаю, що він десь танцює», — зворушливо написала Мадонна.

Фото: Instagram @madonna

5 1 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos