Now Reading
Місяцями зберігала тіло покійного сина вдома: вийшли мемуари Лізи Марі Преслі

Місяцями зберігала тіло покійного сина вдома: вийшли мемуари Лізи Марі Преслі

Місяцями зберігала тіло покійного сина вдома: вийшли мемуари Лізи Марі Преслі

Деталі шокували

 

Вийшли друком мемуари покійної співачки та акторки Лізи Марі Преслі «Звідси у велике невідоме». Їх після смерті матері до публікації підготувала донька Кайлі Ріо. У книжці спадкоємиця короля рок-н-ролу Елвіса Преслі серед іншого розповіла про своє горе у зв’язку із втратою сина Бенджаміна Сторма Кіо. З приголомшливим уривком тексту ознайомився Page Six.

Як відомо, у дочки Елвіса від шлюбу з музикантом Денні Кіо народилося двоє дітей — Кайлі та Бенджамін. Останній 2020 року наклав на себе руки, і згорьована мати не змирилася з його смертю. Вона не могла вирішити, де саме поховати сина — на Гаваях чи у маєтку Грейсленд (Мемфіс). Виявилося, у Каліфорнії немає закону, який регулює термін, у який має бути проведене поховання, і цією лазівкою жінка скористалася. Вона зберігала тіло покійного два місяці. Для цього була обладнана спеціальна кімната, де підтримувалася температура 12.7℃.

«У моєму будинку є окрема спальня-касітас, і я тримала сина там два місяці. У штаті Каліфорнія немає закону, який би зобов’язував ховати когось негайно. Я знайшла дуже чуйну власницю похоронного бюро… Вона сказала: «Ми привеземо вам Бена»,  — пише Ліза Марі.

Місяцями зберігала тіло покійного сина вдома: вийшли мемуари Лізи Марі Преслі

Якось Райлі та Ліза Марі вирішили вшанувати пам’ять Бенджаміна та зробити собі татуювання з його ім’ям. І навіть більше, на тіло небіжчика вони також вирішили додати особливе тату: на ключиці написати ім’я сестри, а на руці  — ім’я матері.

До будинку було запрошено майстра. Коли він запитав, чи є у них фото татуювань Бенджаміна, щоби підібрати шрифт та розташування, Ліза Марі відповіла: «Ні, але я можу вам показати».

Зі свого боку, Ліза Марі знала, що це дивно.

Читать также
Місяцями зберігала тіло покійного сина вдома: вийшли мемуари Лізи Марі Преслі

«Я думаю, що це налякало б до чортиків будь-кого іншого, якби його син опинився там у такому стані. Але не мене»,  — зазначила вона.

Описуючи цей епізод у своїх мемуарах, Райлі Кіо зауважила:

«Ліза Марі Преслі щойно попросила цього бідолаху поглянути на тіло її мертвого сина, яке виявилося прямо поруч із нами в касітас. У мене було вкрай абсурдне життя, але цей момент входить до п’ятірки найкращих».

Внучка Елвіса Преслі зазначила, що невдовзі після зроблених татуювань усі «відчули», що Бенджамін хоче, щоб його нарешті поховали. Сім’я влаштувала погребіння Бенджаміна в маєтку Грейсленд в Мемфісі, поряд з його знаменитим дідом Елвісом. Пізніше там була похована і Ліза Марі.

5 2 votes
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos