Now Reading
Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

Доповнюємо плейлисти!

 

В останню п’ятницю жовтня ми традиційно зібрали музичні прем’єри українських артистів.

Сьогодні до вашої уваги пропонуємо свіжі роботи від Наталії Могилевської, дуету Артема Пивоварова та ONUKA, співачок TANKATAKA, Liza Bibikova, GEREGA та виконавця KÓRNEL.

 Наталія Могилевська — «Мені казали…»

У новій пісні «Мені казали…» Наталія Могилевська заспівала про те, як не втратити можливості кохати  та зберегти справжні почуття. У треку виконавиця передає силу духу й сміливість жити за власним бажанням і покликанням, незважаючи на суспільний тиск та час.

Автор тексту Юрій Рибчинський, а над музикою працювала сама Могилевська.

«Пісня про те, як на заході життя зберегти свою спроможність до великих почуттів, не втратити можливості кохати. Це про свободу вибору, про любов без правил і про те, як важливо слухати своє серце. Іноді ми боїмося йти проти течії, але саме в цьому і полягає наша справжня сила і справжній смак життя», — наголосила народна артистка України.

Артем Пивоваров і ONUKA — «Сьогодні»

Артем Пивоваров запустив свій новий проєкт під назвою «ВІРШІНШІ» та презентував першу спільну роботу «Сьогодні» — у дуеті з ONUKA.

Основою пісні став однойменний вірш представника Розстріляного відродження, основоположника українського футуризму Михайля Семенка.

Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

Разом з композицією світ побачив й відеокліп. Це своєрідний короткометражний фільм із динамічним сюжетом та магією перевтілення Артема Пивоварова й ONUKA. Обоє артистів постають у 5 незвичних образах та майстерно відіграють кожну з ролей, підкреслюючи еклектизм роботи.

«Експерименти завжди є пріоритетом у моїй творчості, це невід’ємний елемент мого світогляду. «Сьогодні» — яскравий доказ того. Ця робота потішить поціновувачів моєї ранньої творчості та стане несподіванкою для більшості. Мені подобається поезія Михайля Семенка, він був бунтівником у світі літератури, тому за основу було взято саме його вірш. Дуже вдячний ONUKA за довіру, відкритість та сміливість взяти участь у цьому експерименті, вона доповнила цю роботу своєю творчою індивідуальністю», — прокоментував Артем.

Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

Колега по дуету ONUKA зазначила, що вона погодилася на колаборацію, бо їй подобається переосмислення української літератури: «Цей вірш вибивається з усього, що я знала з української поезії. Він точно особливий. І коли Артем мені надіслав демку, я зрозуміла, що це виклик і для мене, і для нього. Це, на мою думку, експеримент для обох артистів, певний вихід із зони комфорту. А коли я дізналася про концепцію відео, то зрозуміла, що це справді той експеримент, у якому я хочу взяти участь».

Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

TANKATAKA — «Анестезія»

Молода виконавиця TANKATAKA присвятила свою нову пісню  «Анестезія» трагедії в Дніпрі 14 січня 2023 року, коли внаслідок ракетного удару було зруйновано житловий будинок. Тоді загинуло 46 людей, але серед численних жертв дивом вижила Анастасія Швець, історія якої лягла в основу пісні.

«Текст з’явився у мене в голові майже одразу після трагедії. Кадри з місця події не залишали мої думки. Особливо мене вразила фотографія дівчини на руїнах будинку, яка дивом вижила, але втратила свою родину. Я читала її публікацію в інстаграмі, і це настільки глибоко проникло в мою свідомість, що я відчула увесь цей жах повного емоційного оніміння, коли біль настільки великий, що організм просто відключається від усіх почуттів. Твоє тіло наче під анестезією: воно не здатне ні кричати, ні плакати, хоча всередині все волає від болю», — розповіла співачка.

Liza Bibikova — «Чому я кохаю тебе завжди»

Читать также
Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

Ще одна представниця нового українського шоубізнесу Liza Bibikova випустила кліп до ліричного синглу «Чому я кохаю тебе завжди». Режисером відео й одночасно його героєм став відомий кліпмейкер Indy Hait, який знімав кліпи для Наді Дорофєєвої, Тіни Кароль та інших популярних артистів.

«Я писала пост в день релізу, і там була фраза: «Коли люди кажуть, що кохають одне одного, вони зазвичай мають на увазі абсолютно різні речі». Пройшов час, ця пісня на платформах уже кілька місяців, але кожне прослуховування відкриває її для мене по-новому. Так само і цей кліп має багато різних інтерпретацій – історія в очах глядача», — зізналася Liza.

Музичний дайджест: слухаємо новинки від Могилевської, Пивоварова та інших артистів

GEREGA — «Кого чекаєм?»

Молода співачка GEREGA презентувала композицію «Кого чекаєм?», занурюючи слухачів в осінню лірику. За словами 16-річної виконавиці, пісня відгукнеться тим, хто відчуває музику і слова кожною клітинкою свого тіла.

«Часто люди, порівнюючи себе з іншими, ставлять чомусь на собі клеймо, що вони нещасні. Проте й самі інколи не знають, чого хочуть від життя. Бо весь час в погоні за щастям інших», — поділилася роздумами GEREGA.

KÓRNEL  «МИЛА»

Молодий артист KÓRNEL представив відеороботу на пісню «МИЛА» зі свого EP альбому. Це вже третій ролик до мініплатівки«МАЙЯ». Одночасне продовження і завершення цієї історії в ритмі фанк, літа, флірту, Києва та гарного настрою.

Знімали в Києві без попередньої підготовки.

«Ми хотіли дати легкості, простоти і трушності, що власне всім нам дуже потрібно під час війни. Саме тому для мене особисто, великим задоволенням у зйомках було те, що все відбувалося без всіляких постанов. Люди в кадрі, це справді перехожі, їхні реакції не награні. Райдери на велотреку, ті ж хлопці, яких ви можете зустріти там щодня. Тому той день ми просто прожили в задоволення, і робили творчість саме так, як вона має створюватись», — зазначив співак.

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos