Бренд Saint Laurent відкриває суші-ресторан у Парижі

Союз моди та гастрономії
Креативний директор Saint Laurent Ентоні Ваккарелло відкриває у підвалі свого бутика Rive Droite ресторан Sushi Park Paris, який став культовим японським рестораном у Лос-Анджелесі. Заклад стане особливою дестинацією японської кухні у французькій столиці.
Простір має мінімалістичний декор, який є водночас традиційним та сучасним. Тьмяну атмосферу ресторану пом’якшують кілька світильників, що гармонічно перегукуються з японськими формами та складками.
За кулінарні шедеври у Saint Laurent Sushi Park Paris відповідатиме шеф-кухар Пітер Парк. Відомий у всьому світі його ресторан у Голлівуді приваблює список клієнтів, який може конкурувати зі списком церемонії вручення «Оскара». У Sushi Park дотримуються політики конфіденційності: гостям заборонено фотографувати. А це ще більше підігріває інтерес до цього престижного місця японської гастрономії.
Їжа в ресторані від кутюр обертатиметься навколо омакасе – у перекладі «я залишаю це вам», клієнтам пропонують сісти перед шеф-кухарем, який готує страву на їхніх очах. У меню – риба, що сублімується відповідно до правил японського мистецтва. Тунець Торо, жовтохвіст, лосось, морський лящ… Усе це супроводжуватиметься зеленим чаєм, коктейлями та вишуканими десертами.
Відкриття ресторану заплановано на сьогодні, заклад працюватиме з вівторка до суботи на 8 Rue du 29 Juillet у Парижі.


Фото: Instagram @ysl