Лише для гурманів: у Києві відбудеться ексклюзивна дегустація трюфельного стейку

Від бренд-шефа ресторану «Мʼясторія»
5-го вересня ресторан «Мʼясторія», що на Голосіївській, запрошує на гастрономічну подію — Truffle Steak Night. На ній вперше представить преміальний стейк 20-добової трюфельної витримки за авторською технологією бренд-шефа закладу Владислава Бавровського.
На гостей чекає сеттінг із п’яти вишуканих страв, головною з яких стане саме трюфельний рібай. Кожну подачу супроводжуватиме зіркова сомельє Аліна Пухальська, яка запропонує ідеальні пари вина від партнера заходу WineTime.
«Сьогодні вечерею в закладі важко здивувати, адже ресторанна сфера в Україні дуже розвинена. Тому ми створюємо не просто шефську вечерю, а камерний захід, де можна зустріти однодумців — поціновувачів нових і цікавих смаків, текстур і тих, хто милується красою в деталях. Ми багато експериментували та дегустували різні варіанти витримки — змінювали рецептуру, тривалість, і, здається, знайшли щось дійсно виняткове», — зазначає бренд-шеф закладу «Мʼясторія» Владислав Бавровський.
Зареєструватися на Truffle steak night можна за посиланням. Кількість місць обмежена, тож не зволікайте!