Як минув гастровечір у ресторані «Галушка»
Частування і запальний виступ Солохи
Днями у самому серці Києва, ресторані «Галушка», відбувся гастровечір за участю бренд-шефа Андрія Дромова та запальної співачки СолоХи. Виявляється, артистка не тільки вміє добре співати, а й має хист до кулінарії. Разом із бренд-шефом вона приготувала свої авторські галушки з качкою у вишневому соусі. Нині їх можна побачити в меню ресторану та скуштувати.
«Я у захваті від цієї співпраці! Це новий цікавий для мене експіріенс. Я люблю співати та смачно готувати, й сьогодні нам вдалося це ідеально поєднати. Запрошую всіх скуштувати мої авторські галушки», – ділиться враженнями СолоХа.
Окрім цього, гостей пригощали авторськими стравами від шефа: тартаром з яловичини та печеного баклажану; салатом з копченою свининою, сиром та полуницею; стейком зі свинячої шиї з соусом деміглас.
Вечеря супроводжувалась дегустацією вишуканих вин від «Вина світу» та фірмових настоянок ресторану. Зокрема, сомельє розповів гостям про смакові якості різних видів вина: від французького сухого білого «Шардоне» до іспанського білого солодкого «Педро Гіменес».
Приємно всіх здивував ексклюзивний десерт від «Вина світу» та «Галушки» – морозиво у поєднанні з червоним вином.
У перервах між подачею страв СолоХа розважала гостей своїми запальними треками «Ваша мати», «Не той», «Чого хоче жінка».
Після виступу співачка презентувала авторську колекцію шоколадних цукерок у фірмовому пакованні «Чого хоче жінка» від шоколадного сомельє Wander. На їхнє створення бренд надихнула однойменна пісня СолоХи.
Після завершення всі гості отримали гостинці від б’юті-партнера заходу, косметичного бренду Shiseido.
«Галушка» – це не тільки про їжу, а й про цінність та повагу до свого коріння і культури. Для мене важливим було створити місце, яке стане родинним та збереже наші традиції. Національні гастросимволи в багатьох країнах світу несуть інформацію про історію та світогляд народу, тож ми маємо виокремлювати наші автентичні знаки й плекати їх. В інтер’єрі закладу зашифровані різні українські символи, що зберігають важливий культурний та історичний код. Ми пишаємося оберегом ресторану унікальною лялькою-мотанкою, яка внесена до Національного реєстру рекордів України», – коментує засновник закладу Андрій Ушаков.
Варто зазначити, що «Галушка» – не просто ресторан, це цілий культурний проєкт гастрономічної спадщини з авторським поглядом на національні страви. Тут постійно відбуваються мистецькі виставки, покази українських дизайнерів, дегустації нового меню та локальних продуктів.
СолоХа та Олена Ушакова
СолоХа і Олексій Донцов
СолоХа
Альона Плахтій, Аліна Макарець, Олексій Донцов і Ганна Володавчик
Андрій Дромов