Знайомтесь, зірковий шеф Le Grand Café Bristol в Одесі – Айк Вейшторт
Трансформує знайомі смаки у неповторні поєднання
Легендарний ресторан зі 125-річною історією Le Grand Café Bristol, розташований в серці готелю Bristol Hotel 5* в Одесі, оголосив про початок співпраці з новим бренд-шефом Айком Вейштортом. Відомий своїм сучасним поглядом на гастрономію та інноваційними підходами, Айк Вейшторт обіцяє дивувати сміливими авторськими стравами.
За свою кар’єру Айк встиг попрацювати в престижних ресторанах по всьому світу. Серед них – Smoked Room, Coque з двома зірками Michelin в Іспанії, AOC у Данії, а також в ZIA Restaurant у Fairmont Grand Hotel у Києві.
Народжений у Вірменії, шеф знайшов натхнення в багатій культурній та кулінарній спадщині своєї батьківщини. Його підхід – унікальне поєднання традицій та сучасних технік – робить кожну страву особливою. Прагнучи експериментувати та розширювати кулінарні межі, Айк використовує сезонні продукти, доповнюючи їх авторськими соусами та спеціальними техніками, що підкреслюють смак інгредієнтів.
Вейшторт не просто творить страви, а трансформує знайомі смаки у нові неочікувані поєднання.
Так, вас точно приємно вразить терін із качки з олією пажитника, джемом з томатів на бріоші, баклажан міланезе з пармезановою еспумою та смажена качина грудка з печеним буряком, кремом із вишні та бальзаміком.
Тож тепер, плануючи свій візит до Одеси, обовʼязково завітайте у Le Grand Café Bristol.