Now Reading
Шарліз Терон відкрила школу танців 

Шарліз Терон відкрила школу танців 

Шарліз Терон відкрила школу танців 

Запустила власний бізнес

 

Голлівудська кінозірка Шарліз Терон вирішила урізноманітнити свою творчу діяльність і створила танцювальну студію The Six Compound. Інформацією про новий бізнес акторка поділилася у соцмережі, пояснивши свою довгу відсутність в Instagram:

 «Останнім часом я трохи зникла, але, клянуся, у мене є гарне виправдання. Це тому, що… Я відкрила танцювальну студію!» повідомила 48-річна Терон.  За словами Шарліз, це «місце зі свіжим поглядом на еволюцію і майбутнє танцю і вистави. Місце, де танцюристи/виконавці можуть проявити себе в інклюзивному та інноваційному просторі разом із найкращими педагогами та хореографами в бізнесі просто зараз». 

Шарліз Терон відкрила школу танців 

Партнерами кінодіви по танцстудії стали імениті хореографи Латріна Болджер-Вашингтон і Тайрелл Вашингтон. Перші заняття в школі танцю Терон відбудуться 11 і 12 липня. Перший інтенсив розрахований на гостей віком від 8 до 18 років.

Шарліз Терон відкрила школу танців 

Цікаво, що з танцями пов’язана велика частина життя оскароносної зірки. Терон навчалася балету з 4 років і мріяла пов’язати життя із цим видом мистецтва, навіть вступила до знаменитої балетної школи Джоффрі в Нью-Йорку. Але на заваді такої кар’єри став нещасний випадок  травма коліна.

Фото: @charlizeafrica 

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos