Now Reading
Леді Гага планує весілля в Європі

Леді Гага планує весілля в Європі

Леді Гага планує весілля в Європі

Почалася підготовка

 

Після того, як Леді Гага нещодавно підтвердила заручини зі своїм бойфрендом Майклом Поланскі, назвавши його у бесіді з прем’єр-міністром Франції Габріелем Атталем своїм нареченим, з’явилась інформація, що пара вже почала підготовку до весілля.

Як повідомляє ETonline з посиланням на інсайдера, співачка з нареченим планують майбутню шлюбну церемонію, яка, ймовірно, відбудеться в Європі.

«Вони вже будують плани та обговорюють можливість зіграти весілля в Європі. Вони хотіли б одружитися якомога швидше й обидва хочуть створити сім’ю», – цитує видання джерело.

Леді Гага планує весілля в Європі

Інсайдер додав, що закохані вже відгуляли вечірку з нагоди заручин, і вся родина та друзі очікують наступний етап – весільну церемонію.

«Гага і Майкл зараз щасливі, як ніколи. Майкл завжди знав, що Гага – та сама і єдина. Вони влаштували вечірку з нагоди заручин у неї вдома в Малібу зі своїми близькими, і всі раді за них і в повному захваті. Вони вже обговорюють весільні плани». 

Читать также
Леді Гага планує весілля в Європі

Леді Гага планує весілля в Європі

Окрім цього, джерело відгорнуло завісу стосунків попзірки з Поланскі, озвучивши кілька подробиць романтичної історії пари:

«Вона любить мужніх чоловіків, які беруть на себе ініціативу, і Майкл, безумовно, такий. Вона почувається принцесою в їхніх стосунках, хоча й була дещо потайливою, бо намагалася захистити своє особисте життя», – підсумував інформатор.

Фото: @ladygaga

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos