Now Reading
59 українських стартапів отримали фінансування на 2 мільйони євро

59 українських стартапів отримали фінансування на 2 мільйони євро

59 українських стартапів отримали фінансування на 2 мільйони євро

Розвиток нових ідей

 

Проєкт Seeds of Bravery профінансує 59 українських стартапів на суму 2 мільйони євро. Кошти підуть на розвиток ідей у чотирьох різних програмах: «Інноваційне підприємництво», «Інкубатори глибоких технологій», «Відбудова України» та «Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій».

Так, для підтримки безперервності бізнесу та просування компаній стартапи отримають від 25 до 50 тисяч євро.

У рамках програми «Інноваційне підприємництво» опинилися такі стартапи: AI-титри для відео Verba, віртуальний асистент для персоналізованого лікування захворювань Apixmed, світловідбивальні панелі, які пропускають сонячне світло в медичні установи, зменшуючи потребу в штучному освітленні та опаленні LightMirror, програма, яка допомагає молодим людям знайти професію на все життя JobAtlas тощо.

59 українських стартапів отримали фінансування на 2 мільйони євро

У програмі «Інкубатори глибоких технологій» відзначили такі стартапи: AI-платформа для агрегування сільськогосподарських даних та отримання інсайтів GreenSync.ai, акумулятори для безперебійного постачання енергії R.Flo, портативна система очищення води на сонячних батареях для районів, схильних до стихійних лих OptySun та інші.

Серед інноваторів у межах програми «Відбудова України» виділили: маркетплейс на основі геолокації з розумними фільтрами та штучним інтелектом для виробників і покупців фермерської та ремісничої продукції Harvy Market, конструктор каркаса дерев’яного будинку, який можна зібрати самостійно за 7 днів Zberydim, додаток для студентів, який спрощує взаємодію з університетом та поєднує студентський досвід з пропозиціями роботи Univera тощо.

59 українських стартапів отримали фінансування на 2 мільйони євро

А в рамках програми «Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій» фінансування також отримають: революційна SaaS-платформа для пошуку та видобутку корисних копалин за допомогою штучного інтелекту Beholder, платформа на основі штучного інтелекту для доступу до дистанційної кардіодіагностики медичного рівня Cardio.AI, універсальний метод очищення води на основі суперкавітації HYDRATICO, профілактична медицина та ДНК-тестування для збільшення тривалості життя Humess, система контролю та забезпечення якості зберігання зернових культур у зерносховищах Smart Grain Storage Solution та інші.

Ці кошти дозволять підприємцям прискорити реалізацію своїх проєктів, залучити необхідні ресурси та вийти на нові ринки.

Більше того Seeds of Bravery продовжить підтримувати українську екосистему, виділивши додатково 10 мільйонів євро протягом наступних 14 місяців.

Фото: @seeds_of_bravery

0 0 vote
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos