Now Reading
Новинки тижня: найяскравіші осінні колекції українських брендів

Новинки тижня: найяскравіші осінні колекції українських брендів

Новинки тижня: найяскравіші осінні колекції українських брендів

Сozy autumn

 

Затишні трикотажні комплекти, жіночні сукні, лаконічні ділові костюми та спортивна база на щодень — розповідаємо, які речі для прохолодних осінніх днів варто купити вже зараз! Найцікавіші колекції традиційно зібрали у нашому суботньому дайджесті.

 

 Marsego

У колекції Marsego є все, що потрібно для функціонального гардероба. Лонгсліви складного крою з відкритими плечима — це ідеальне рішення жінкам, які цінують стиль і комфорт. Вони легко комбінуються зі спідницями чи штанами, створюючи офісні аутфіти та вечірні комплекти для зустрічей з друзями.

Джинси прямого крою з легкими потертостями — ідеальна база на щодень. Вони добре підійдуть і для динамічних прогулянок містом, і для casual-зустрічей. А костюм з італійського трикотажу, мʼякого та ніжного на дотик, з люрексовою ниткою додасть нотку вишуканості. До дропу також увійшли штани у двох варіаціях — на ділові зустрічі, комфортні вихідні чи сімейні заходи, які легко поєднати з курткою-косухою, а також базовими майками та футболками.

Колірна гама колекції залишається незмінною, переважно у класичних відтінках. Молочний колір освіжає образ, сірий надає спокою, чорний — стриманої елегантності, а теплий бежевий гармонійно контрастує з глибоким бургунді, додаючи акцентних барв для осінніх днів. 

 

MY x MY

Романтичність, стриманість та елегантність стали головними прикметами нової колекції бренду MY x MY. Легкі тканини, глибокі кольори та досконалий крій, що підкреслить жіночність і додасть романтичного настрою, втілено у сукні Carolina. Ідеальні для офісу або ділових зустрічей костюми зі штанами, бермудами та спідницями поєднують строгі лінії з комфортом, надаючи впевненості і стилю. Елегантні прозорі сукні Kaya, боді та мереживна спідниця Teresa додають колекції ноту сексуальності та провокативності, яка впевнено прозирає в ході кожної сучасної жінки.

Окрім новинок, до колекції увійшли справжні бестселери бренду — сукні Roksolana та Agatha. Фірмові комірці та прикраси-троянди продовжують своє життя у колекціях бренду новими принтами та кольорами, а також новим аксесуаром, який перевтілює настрій сукні за лічені секунди.

 

Mócko [моко]

Нова сезонна колекція Mócko [моко] багата на фактури, що особливо актуально восени. Вельвет, шкіра, шерсть і віскоза створюють текстурні й глибокі образи. До осінньо-зимової капсули додано багато верхнього одягу, пуховики, кілька моделей затишних светрів та базових низів, як-от класичні штани та вельветові, а також кілька акцентних одиниць, які нададуть образам завершеності та тієї самої трендової ноти.

У колекції є дві моделі пуховиків: пуховик-ковдра в молочному та шоколадному відтінках для тих, хто цінує максимальний затишок, і пуховик з більш класичним силуетом у двох відтінках шоколаду. Оновлений шкіряний бомбер відповідає за настрій бунтарства в колекції, а осінні куртки забезпечують універсальність і зручність для щоденного використання. Для тих, хто цінує тепло й комфорт Mócko [моко] підготували в’язаний светр з високою горловиною у шоколадному, оливковому та бургунді відтінках, а також базовий шерстяний светр у шоколадному, сірому та блакитному кольорах.

Сорочка приталеного крою у блакитно-білу смужку додає колекції свіжості, а розкішна шкіряна мініспідниця у бордовому відтінку є перлиною колекції. Mócko [моко] також пропонує на осінь класичні штани у нових відтінках — шоколадний, пісочний, глибокий синій. Та нову модель — вельветові штани по фігурі у чорному та синьому відтінках.

 

BUDDU

Нова колекція стрітвеар-бренду BUDDU під назвою Wild Youth, натхненна духом свободи, невимушеності та зухвалої естетики 90-х років. Ця колекція — ода бунтарству, де поєднуються сміливість та індивідуальність.

Читать также
Новинки тижня: найяскравіші осінні колекції українських брендів

У лінійку увійшли виварені футболки та лонгсліви з гранжевим принтом, балонові костюми в трьох кольорах: молочному, чорному та червоному. А також картаті сорочки —  зелені та сині, виварені костюми в шоколадному та сірому відтінках, корсети з бавовни та деніму, бежевий сет з тренча та спідниці, а також сукня та лонгслів з потертостями.

 

Blast Out Studio

Традиційно бренд випустив одяг, який буде актуальним не один сезон і який вдало поєднуватиметься з іншими речами в гардеробі. Цього разу колекція створена з урахуванням активного способу життя сучасної strong woman, що робить речі універсальними в різних життєвих ситуаціях.

До нової лінійки Blast Out Studio увійшли светри ручної вʼязки з мʼякої бейбі-альпаки, кашемірові светри, елегантні та водночас сучасні кейпи з вовни, штанні костюми, шарфи, які чудово поєднуються зі светром букле з минулої колекції, а також ботфорти з підборами kitten heels та шопер. Головним акцентом цього сезону бренд зробив теплі відтінки та принти.

 

Шипелик

Натхненний текстурами природи бренд Шипелик презентує колекцію «Під мохом і корою». До неї увійшли тренчі та сукні зі штучної шкіри, куртки, фактурні спідниці, сорочки і шапочки біні зі спушеного шовку. Окрім цього, команда переосмислила раніше випущену куртку-вишеньку з новим акцентом — тепер її можна вдягати на теплу осінь та поєднувати з подібною спідницею для сміливого метчу.

Бренд доповнив настрій колекції й цікавими неочевидними деталями із сенсами. Цього разу — це обмиті водою скельця замість ґудзиків на сорочці та підкладка у кишені пальто з текстурою моху. А ще серед незвичних позицій — функціональна куртка, яка складається у мішечок для непередбачуваної осінньої прохолоди.

Фото: пресслужби брендів

5 2 votes
Article Rating
Какова ваша реакция?
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Влюбился
1
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Лайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Нелайк
0
Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017 Под вопросом
0
Subscribe
Notify of
guest
0 Комментариев
Inline Feedbacks
View all comments

© 2024 INSIDER Усі права захищені.
Будь-яке копіювання та відтворення тексту, зокрема часткове та у будь-яких формах, без письмового дозволу правовласника заборонено.


НАШІ ПАРТНЕРИ
Depositphotos