Діма Борисов випустив дитячу книгу-гайд про ресторанний бізнес
Від пошуку інвестицій до планування кухні
Один з найвідоміших рестораторів України і засновник «Сім’ї ресторанів Діми Борисова», що нараховує більше 60 закладів по всій країні, Діма Борисов представив свою дебютну книгу – дитячий гайд про ресторанний бізнес. «Я розповідаю про все: від пошуку інвестицій та бізнес-моделі до планування кухні та мотивації команди. Тут все дуже серйозно, дуже корисно, але одночасно весело. Переглядаю зміст і розумію, що такий «магічний посібник» став б корисним також і для багатьох дорослих», – написав ресторатор.
За словами Борисова, в книзі він ділиться своїми знаннями, досвідом і помилками, з якими стикався на шляху побудови бізнесу: «Ми зробили стільки всього, про що інші навіть боялися мріяти. І я був би щасливий, якби якомога більше людей замість того, щоб прощатися з дитячими мріями, втілювали їх, спираючись на знання тих, хто вже ціною власного досвіду і помилок пройшов певний шлях».
«Коли 11 років тому я відкривав перший ресторан, у мене було дуже багато натхнення, дитячі спогади і, якщо чесно, мало знань. З «Барсуком» я вчився всьому. Наприклад, дізнався, що відкритий гриль в закладі, що працює на першому поверсі будинку, круто виглядає в моїй уяві, а на практиці дуже швидко ароматизує повітря. Я зустрічав особисто кожного гостя і думав над тим, як організувати закупівлю на завтра. Я перетворював кожну помилку в досвід. І дуже багато мріяв», – згадує ресторатор. У продажу книга з’явиться з 28 травня, анонсована ціна – 490 гривень.
Передзамовлення на унікальний гайд ресторанним бізнесом відкрите вже з сьогоднішнього дня.