Зірковий сніданок за 15 хвилин: готують Євген Кот і Наталя Татарінцева
Вранці селебриті жодним чином не відрізняються від звичайних людей і регулярно опиняються у знайомій кожному ситуації: попереду насичений день, а на приготування сніданку – всього 15 хвилин, що ж з’їсти? Для когось рятівним колом стають напівфабрикати або банальна вівсянка, а хтось перекушує на ходу купленим дорогою круассаном. Ми ж – за креативний підхід, адже сніданок – це заряд енергії на цілий день, а бадьорість духу та тіла нам зараз потрібна як ніколи, аби наближати нашу перемогу.
INSIDER.UA представляє рубрику «Зірковий сніданок за 15 хвилин», в якій знаменитості – представники шоу-бізнесу, політики, спортсмени, блогери – запрошують нас на свої кухні, щоб в онлайн-режимі показати, що і як вони готують на сніданок. Беремо на озброєння їхні рецепти та корисні ранкові ритуали!
Першими героями нашої кулінарної рубрики стало подружжя танцівників – Євгена Кота й Наталії Татарінцевої. Він – хореограф, режисер, переможець шоу «Танці з зірками», «Танцюють всі», суддя шоу «Україна має талант». Вона – чотириразова чемпіонка світу з pole dance, майстриня спорту з художньої гімнастики, засновниця авторських тренувальних та реабілітаційних програм. Поки Наталя готувала, Євген допомагав та розповідав…
Мій типовий ранок – це…
Я завжди прокидаюся пізніше за дружину, адже вона ще та рання пташка – засинає о 9-й вечора та просинається о 5-й ранку. Мій особливий ранковий ритуал – це пром’яти спину ролами, потім вже ванні процедури. У ванній я проводжу достатньо багато часу, обожнюю довго стояти під теплою водою і прокидатися… вдруге (сміється). А потім – сніданок, який у 95% випадків готує дружина. Тож, якщо зранку моя люба поруч, я не голодний. І ще один неймовірний щоденний ранковий ритуал разом із дружиною: обнімаємося, цілуємося та даруємо одне одному посмішки і заряд на цілий день.
Якщо у мене є 15 хвилин на приготування сніданку, це буде…
Це будуть смажені яйця – чи скрембл, чи омлет, чи яєчня. Яйця – це неймовірно поживний продукт, у якому є і білки, і жири. На додачу можуть бути овочі, листя салату чи, наприклад, бекон або печінка тріски. Більшість людей полюбляють на сніданок щось хлібне – круасан чи багет із чимось, – та це не про мене, я ці продукти не вживаю. Щодо напоїв на сніданок – це завжди кава. Я п’ю без кофеїну та без молока, проте з двома кубиками цукру. Після сніданку я щоденно вживаю БАДи – вітамін С, цинк, інколи вітаміни групи В.
Рецепт сніданку:
- На розігріту сковорідку кладемо шматочок вершкового масла і чекаємо, поки воно розтане
- Далі розбиваємо туди яйця і смажимо їх протягом кількох хвилин
- Тим часом нарізаємо овочі, наприклад, помідори й огірки
- Солимо й перчимо усе на смак
- Відкриваємо баночку тунця й викладаємо на тарілку до яєчні та овочей
Смачного!