Для естетів і гурманів: у Сен-Тропе відкрилося дизайнерське кафе Louis Vuitton
Казкове місце
Французький модний Дім Louis Vuitton цього літа відкрив власне дизайнерське кафе. Заклад розташований в готелі White 1921 у Сен-Тропе, якым керує компанія LVMH Hotel Management.
Кафе оформлене в біло-блакитних кольорах і прикрашене фірмовим візерунком Damier Ebene. Натхненний новою курортною колекцією бренду «By The Pool», орнамент з’являється на всьому, від посуду до зручних подушок у барі в саду. Водночас щедре використання каменю, дерева та кераміки ще більше зміцнює літнє відчуття простору.
Пригощають тут не менш дизайнерськими стравами. Розробили меню шеф-кухар Арно Донкель, який має три зірки «Мішлен», і кондитер Максим Фредерік.
Арно вважається юним обдаруванням і генієм кулінарії, оскільки став наймолодшим шеф-кухарем, який отримав мішленівські зірки. Раніше він працював у ресторані La Vague d’Or у Сен-Тропе, а також у закладі Plénitude у Парижі.
І Донкель, і Фредерік поділяють підхід до гастрономії, який фокусується на простоті й автентичності, використовуючи найякісніші сезонні інгредієнти від місцевих виробників.
Для Louis Vuttion два шеф-кухарі розробили меню, яке втілює в собі аромати й невимушену атмосферу Французької Рив’єри. Так, пообіді відвідувачі зможуть скуштувати м’які булочки з апельсиновим смаком і хрусткою глазур’ю з монограмою Louis Vuitton, а також морозиво Dolce Vita з трьома смаками.
На вечерю гості кафе зможуть замовити суші з місцевого рису камарг і севіче з морського ляща, італійську пасту з трюфелями, тартар із креветок і баранячі відбивні з марокканськими спеціями, а також артишоки, баклажани, фундук і томати, які виростили місцеві фермери.
Фото: Instagram @white1921sttropez