Зірковий сніданок за 15 хвилин: готує співачка та блогерка Diana Gloster
Вранці селебриті жодним чином не відрізняються від звичайних людей і регулярно опиняються у знайомій кожному ситуації: попереду насичений день, а на приготування сніданку – всього 15 хвилин, що ж з’їсти? Для когось рятівним колом стають напівфабрикати або банальна вівсянка, а хтось перекушує на ходу купленим дорогою круасаном. Ми ж – за креативний підхід, адже сніданок – це заряд енергії на цілий день, а бадьорість духу та тіла нам зараз потрібна як ніколи, аби наближати нашу перемогу.
INSIDER.UA продовжує рубрику «Зірковий сніданок за 15 хвилин», в якій знаменитості – представники шоу-бізнесу, політики, спортсмени, блогери – запрошують нас на свої кухні, щоб в онлайн-режимі показати, що і як вони готують на сніданок, коли часу обмаль. Беремо на озброєння їхні рецепти та корисні ранкові ритуали!
Цього разу героїнею нашої кулінарної рубрики стала співачка, авторка пісень та блогерка Diana Gloster. Ця дівчина тримає себе в ідеальній формі, та водночас, як-то кажуть, їсть сніданок «за двох». У чому ж секрет її ранкової трапези, та під яку музику Діана зазвичай готує сніданок?
Мій типовий ранок – це…
Ранок – мій улюблений період доби. Зранку я завжди відчуваю себе по-особливому і завжди радію тому, що розпочався новий день. Мій ранковий ритуал – одразу після пробудження випити склянку води, зробити зарядку – це «вітання сонцю» з йоги, та описати свій попередній день у щоденнику пам’яті. Інколи медитую.
Під час війни у мене з’явився додатковий ритуал: моніторити новини, які відбулися за ніч в Україні. Далі – йду в душ, де щодня мию голову… (сміється) Знаю, що все це довго – сам процес миття, сушки, укладки, але у мене без цього ніяк. Така собі щоденна звичка. І ще у мене є залізне правило: я ніколи не вийду з дому, не поснідавши.
Якщо у мене є 15 хвилин на приготування сніданку, це буде…
Це точно буде сніданок-конструктор, як я їх називаю. Це сніданки з того, що є в наявності у холодильнику на момент такої екстренної ситуації. Наприклад, я частенько збираю боули чи тости, в яких є чимало різних інгредієнтів. Це можуть бути варені яйця, риба, авокадо, овочі, зелень, горішки тощо. Усе це я накидую в одну тарілку, і виходить не тільки поживно і смачно, а ще й доволі інстаграмно.
Я обожнюю готувати сніданки під музику, бо це – моя віддушина. Завжди відкриваю для себе новинки не тільки закордонних виконавців, з радістю підтримую і українських артистів. Зазвичай готую сніданки під час прослуховування власних пісень (сміється)… Ось цього разу готувала під свій новий трек «По воді», спробуйте і ви, та відчуйте цей вайб! Коли пісня тільки виходить, завжди переслуховую її багато разів, бо дуже радію, що багатомісячна робота нарешті позаду.
У сніданку я завжди роблю акцент на…
… на тому, аби там було всього потрошку. Наприклад, клітковина – це може бути зелень. Білок – це може бути риба, курка чи боби. Й звісно, вуглеводи. Для мене дуже важливо, аби сніданок був ситним. Інколи я можу поснідати, а потім ще й до чаю з’їсти якусь булочку чи шоколадку. Тож, для мене супер важливо, аби сніданок був калорійним та поживним, аби я до обіду могла завзято працювати і не думати про те, що я знову зголодніла й треба ще щось поїсти.
Рецепт імпровізованого сніданку Diana Gloster:
- Нарізаємо скибками гречаний багет або ж ваш улюблений хліб
- Намащуємо його вершковим сиром
- Розрізаємо стигле авокадо, розминаємо його за допомогою виделки та викладаємо поверх вершкового сиру
- Солимо й перчимо за смаком
- Прикрашаємо наші тости в’яленими томатами та листям салату
- Нарізаємо моцарелу, викладаємо шматочки на тости та поливаємо бальзамічним оцтом та оливковою олією за смаком